Haberler

Kuruluş Osman dizisinde tepki çeken sahne! Bizans komutanına Atatürk'ün meşhur sözünü söylettiler

Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Burak Özçivit'in oynadığı dönem dizisi Kuruluş Osman dizisinde Mustafa Kemal Atatürk'ün Çanakkale Savaşı'na damga vuran "Ben size taarruzu değil ölmeyi emrediyorum" sözü, Osmanlı'ya karşı savaşan Bizanslı komutana söylettirildi.

Dün akşam sezon finali ile ekrana gelen Kuruluş Osman dizisindeki bir sahne sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Dizideki bir savaş sahnesinde Bizanslı komutan askerlerine "Bizans'ın cesur evlatları. Ben size düşünmeyi değil ölmeyi emrediyorum. Ölmek bizim için şereftir" diyerek seslendi.

Bu sahne Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Çanakkale Savaşı'na damga vuran "Ben size taarruzu değil ölmeyi emrediyorum" sözünü akıllara getirdi. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran konuyla ilgili kanal yönetimi ve dizi yapımcısından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kuruluş Osman Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

Tekin-suna Çelik Çelik:

atatürk düşmanlığı her yerde yapılır oldu.ama atatürk ü küçük düşüremeyecekler.

191
93
yanıtYanıtla
Fakır:

e yani nolmuş

80
182
yanıtYanıtla
Fikret Çelik:

beyin lazım anlamak için doğru sormuşsunuz ........... insanları e yani nolmuş diyor

104
42
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Kabak tadı verdi artık bu Osmanlı dizileri ! zaten bir dizi biraz tutmasın seyirciler kanallara ne var diye bakarken dolaşırken eskimiş devam eden bir diziyi görünce yahu bu dizi bitmemiş daha ? dedirtene kabak tadı verene seyirciyi bıktırana kadar konusu da alakasız bir duruma sokulana kadar dizi sürüp gider dolap beygiri misali ve eğer dizi zar zor bitirilirse de bir bakmışsınız peş peşe benzerleri devreye girmiş tıpkı bu Osmanlı dönemi dizileri gibi !

42
38
yanıtYanıtla
Selahattin Kısa:

Atatürk'ün bu sözü söylediği ortam; Düşman kuvvetlerinin fazla olması ordunun muhabere teçhizatı'nın yokluğundan dolayı böyle bir emir verme gereği duymuştur.

55
24
yanıtYanıtla
Dindar Komünist:

Dedeniz ATATÜRK , babanız FENERBAHÇE ! Ne mutlu TÜRKÜM diyen şerefli herkese ! fenerbahçe işin esprisi arkadaşlar ;) celallenmeyin.

30
47
yanıtYanıtla
mutlu cicek:

Atatürk türkiyenin temelidir. Türkiyeyi bölmek isteyen önce atatürkü kötülemeli ve unutturmali ancak onzaman canim ülkemi parcalayabilir. Tapiyormuş gibi görünmek de kötülemenin başka yönü. Şu bilinki Gazi mustafa Kemal paşayi kötüleyen ve sevmeyenin damarlarinda bir damla Türk kani yokdur.

24
26
yanıtYanıtla
geylani azizoğlu:

Bence Gayet Mantıklı olmuş ne var bunda ? herşeyi mustafa kemale yapılmış gibi görerek savunma yapmayınız

8
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title