Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu'da 2 Ayrılık Birden

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu'da Talha karakterine hayat veren Bilgehan Birincioğlu ile Alptekin karakterine hayat veren Alim Muzaffer yeni sezon kadrosunda yer almayacak.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde iki ayrılık daha haberi geldi. Dizide Talha karakterine hayat veren Bilgehan Birincioğlu ile Alptekin karakterine hayat veren Alim Muzaffer de diziden öldürülerek ayrılacak isimler arasında oldu.

EKİBE İKİ İSİM DAHİL OLDU

Dizinin yeni sezon çekimleri, 17 Ağustos'ta Kıbrıs'ta başladı. Kadrosuna bu sezon Defne Samyeli ve Ertan Saban gibi önemli isimleri de ekleyen dizinin yeni fragmanı da büyük ilgi gördü.

Kaynak: Haberler.com / Medya

Medya Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (15)

Ünal Mobil-ANDROID:

Şu yaz tatil dönemlerinde, haftanın bir gününü bir türlü dolduramiyrum !!! Gelsin artık kurtlarvadisi

13
12
yanıtYanıtla
Çetin Mobil-ANDROID:

Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz

4
9
yanıtYanıtla
sefer:

Bu idiyot dizi, zavallı milletimin iğdiş edilmiş zekasının ve aklının en büyük delilidir.

4
5
yanıtYanıtla
şantiyeciMobil-ANDROID:

üç ay içinde başından 150 bölume kadar tekrar izledim defne ablayı kurtlar vadisinde görmek çok güzel olacak keşke zülfikar filimde hiç ölmesin saygılarla ??

6
3
yanıtYanıtla
yeteerrr, futboldan beter:

Polat, sen git bi tur at.

6
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

bunlar kim la. memati gittiği an dizi bitmişti zaten.

4
4
yanıtYanıtla
Sevda:

Sıkılmadan izlediğim nadir dizilerden.

7
0
yanıtYanıtla
Abdo:

Kimdir bu Defne Samyeli ya. Her yerden çıkıyor. Bi vadi kalmıştı girmediği, helal olsun pana yapim. Civkini cikartiyorsunuz boylesi gormek istemediğimiz yuzleri kadroya alarak.

3
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

PERŞEMBE GÜNLER OFLİNE OHBEEE ^__^

5
2
yanıtYanıtla
kik!Mobil-ANDROID:

palot abiii banada rol wamııı

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title