Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu 242.Bölüm Fragmanı Hakkında Detaylar

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Pana Film tarafından yapılan açıklama sonrası dizinin 15 Ocak tarihine kadar yayınlanmayacağını duyan Kurtlar Vadisi Pusu takipçileri en azından yeni bölüm fragmanıyla teselli bulmak istiyor. Ancak 242.bölüme dair henüz bir görüntü yayınlanmış değil.

Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölüm fragmanı ve yeni bölüm hakkında detaylar. Pana Film'in yaptığı açıklama sonrası Kurtlar Vadisi Pusu severler tepkili. 15 Ocak Perşembe akşamına kadar dizinin yeni bölümünün yayınlanmayacağına dair yapılan açıklama sonrası yeni bölüm bekleyenler büyük hüsran yaşadı. Çok heyecanlı bir sahne sonrasında son bulan dizinin yeni bölümü adeta iple çekiliyor. 242.bölümün ilk görüntüleri sabırsızlıkla beklenirken Pana Film tarafından Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölüm fragmanına dair henüz bir açıklama gelmedi. Fragman yayına girdiği andan itibaren bu adreste izleyebilirsiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölüm öncesinde son bölümde yaşananları hatırlamak ister misiniz ? Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Cahit ve Safiye, Siyah Sancak ekibinin yaptığı operasyon sonrasında kurtarılmıştı. Baltazar ve Pitbull ise yer altı dünyasındaki etkinliklerini Pusat Çakır'a karşı kaybetmemek için yeni planlar yaparak gizli bir anlaşmaya imza atmışlardı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun en heyecan verici sahnesinde ise Brandon ile Polat Alemdar ilk kez yüzleştiler. Cahit ve Safiye'nin kurtulmasıyla kontrolü ele aldığını düşünen Polat Alemdar'ı kötü bir sürpriz bekler..

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümün tamamını izlemek için ilgili bağlantıyı haberimizde bulabilirsiniz.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM FRAGMANI

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Pana Film Gündem Haberler

500

Yorumlar (1)

Mesut berkmobilWeb@haberler.com:

Artık izlemeyeceğim bu be iki haftada bir yayınlanıyor

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title