Haberler

Kurtlar Vadisi oyuncuları kim? Kurtlar Vadisi dizisi konusu nedir, kaç bölüm sürdü?

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi dizisi televizyon ekranlarında yayımlanan ''Bu br mafya dizisidir'' sloganıyla seyirci karşısına çıkıyordu. Ekrana geldiği dönemde dizi karakterleri yoğun ilgi görmüştü. Kurtlar Vadisi Pusu adıyla da devam etmişti. İşte, Kurtlar Vadisi oyuncuları ve konusu...

Kurtlar Vadisi ilk olarak Show TV'de ardından da Kanal D'de yayımlanan izleyeni ise ekrana kitleyen dizidir. Kurtlar Vadisi yayın hayatına 15 Ocak 2003 tarihinde başlamış ve 2005 yılında dizi son bulmuştur. Ardından devam versyonları çekildi ve Kurtlar Vadisi hakkında kitaplar dahi yazıldı.

Kurtlar Vadisi oyuncuları kim? Kurtlar Vadisi dizisi konusu nedir, kaç bölüm sürdü?

KURTLAR VADİSİ OYUNCULARI

Bir dönem ekranlarda fırıtınalar gibi esen Kurtlar Vadisi, yoğun ilgi nedeniyle uzun yıllar devam etmişti. İlk yayınlandığı haliyle 4 sezon ve 97 bölüm sürdü. Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şöyle:

Raci Şaşmaz

Özgü Namal

Selçuk Yöntem

Oktay Kaynarca

Gürkan Uygun

Nihat Nikerel

Kenan Çoban

Erhan Ufak

İpek Tenolcay

Seray Sever

Müge Ulusoy

Hande Kazanova

Begüm Kütük

Güven Hokna

Altan Akışık

Zafer Ergin

Atilla Olgaç

İstemi Betil

Baykal Saran

Tarık Ünlüoğlu

Nişan Şirinyan

Adnan Biricik

Haldun Boysan

İsmail İncekara

Osman Wöber

Sönmez Atasoy

KURTLAR VADİSİ KONUSU

Yurt dışında KGT adına birçok başarılı operasyonda bulunan Ali Candan; en son Kosova'da iken emrinde olduğu Aslan Akbey tarafından yurda çağrılmış ve kendisine en kritik görev olan Kurtlar Vadisi Operasyonu görevi verilmiştir. Bu görevdeki amaç; mafyanın en tepesindeki güç olan ve Mehmet Karahanlı'nın baron olduğu Kurtlar Konseyi'nin çökertilmesidir. Bu görev hiç kolay değildir ve Kurtlar Konseyi çok güçlüdür. Öyle ki konsey, Türkiye'nin yıllık millî gelirinin yarısı kadar bir paraya hükmetmektedir.

Kurtlar Vadisi oyuncuları kim? Kurtlar Vadisi dizisi konusu nedir, kaç bölüm sürdü?

Ali Candan; kendisine verilen bu zor görev için tüm sevdikleriyle vedalaştıktan sonra bir trafik kazasında öldü olarak gösterilir ve ameliyatla yeni bir yüze kavuşur. Yeni kimlik olarak da kendisine Polat Alemdar kimliği verilir.Polat Alemdar, eski kabadayı Duran Emmi'nin yeğeni olarak gösterilerek mafya alemine katılır.

Kurtlar Vadisi oyuncuları kim? Kurtlar Vadisi dizisi konusu nedir, kaç bölüm sürdü?

Kurtlar Vadisi oyuncuları kim? Kurtlar Vadisi dizisi konusu nedir, kaç bölüm sürdü?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title