Haberler

Kurban Bayramını Kutluyoruz

Hatay Vali Vekili Kadim Doğan, Kurban Bayramı dolayısıyla Altınözü ilçesindeki çadır kentlerde misafir edilen Suriyelileri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Hatay Vali Vekili Kadim Doğan, Kurban Bayramı dolayısıyla Altınözü ilçesindeki çadır kentlerde misafir edilen Suriyelileri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Doğan, ziyarette yaptığı konuşmada, Suriyelilerin ülkelerindeki huzur ve güven ortamına bir an evvel kavuşmalarını temenni etti.

Çadır kentte kalan Suriyelilerle bayramlaşan Doğan, daha sonra onlarla sohbet ederek, herhangi bir sıkıntı veya eksikliklerinin olup olmadığını sordu.

Ülkesindeki olaylardan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve çadır kentte yerleştirilen Suriyeliler de demokrasinin en güzel örneklerinin yaşatıldığı Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ve kendilerine gösterilen sahiplenme duygusunun bütün dünyaya örnek olduğunu belirttiler.

Suriyeliler, yapılan yardımlar ve gösterilen kardeşlik için Vali Vekili Doğan'a teşekkür etti.

Ziyarete, Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, İl Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Yarbay Eşref Torun, İl Emniyet Müdür Vekili İzzettin Emre, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Halil Yücelen, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Halil Sanlı, İl Sağlık Müdür Vekili Servet İrez, İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu ile ilçe başkan ve kaymakamları katıldı.

Muhabir: Hatay

Yayıncı: İsmihan Özgüven - HATAY

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Kadim Doğan Altınözü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title