Haberler

Kurban Bayramı Kutlanıyor

AK Parti Yozgat milletvekilleri Ertuğrul Soysal ile Yusuf Başer, Sarıkaya, Çayıralan, Saraykent ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

Ak Parti Yozgat milletvekilleri Ertuğrul Soysal ile Yusuf Başer, Sarıkaya, Çayıralan, Saraykent ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

Milletvekilleri Soysal ve Başer, ilk olarak Saraykent ilçesine gelerek vatandaşlarla bayramlaştı.

Daha sonra Çayıralan ilçesinde vatandaşlarla bayramlaşan Soysal ve Başer, Sarıkaya ilçesine gelerek AK Parti Sarıkaya İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği bayramlaşma programına katıldı.

Bir düğün salonunda düzenlenen bayramlaşma programında konuşan AK Parti Yozgat Milletvekili Başer, salondaki vatandaşların ve tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

AK Parti'nin çıkmış olduğu demokrasi ve kalkınma yolunda, tüm il ve ilçeleri geliştirerek güzelleştirdiklerini ifade eden Başer, şöyle konuştu:

"AK Parti iktidarlarında vatandaşlar için bir çok hizmet yapıldı. Türkiye'nin gelişmesinden ve kalkınmasından rahatsız olan cepheler, eski Türkiye'de olduğu gibi Türkiye'yi idare etmek istediler. Ama yeni Türkiye'de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan çıktı, 'Ben bu demokrasi ve kalkınma yoluna kefenimi giyerek yola çıktım ve millet iradesi dışında da başka bir irade tanımıyorum' dedi. Tanımadı ve Türkiye'nin bağımsızlık meşalesini yaktı. AK Parti'yi seçimlerle yıkamayacaklarını anlayanlar, darbe girişiminde bulundu. Milletimiz de bu darbe girişimine, 'dur' dedi. AK Parti, milletten aldığı güçle hareket etmeye de devam edecektir."

Milletvekili Soysal ise, Kurban Bayramı'nın ülkeye, İslam alemine ve bütün insanlığa barış getirmesi temennisinde bulundu.

15 Temmuz'da askeriye içerisine girmiş FETÖ terör örgütünün mensubu olan hain subaylar tarafından gerçekleştirilen bir darbe ile karşı karşıya gelindiğini dile getiren Soysal, "Allah, bir daha böyle musibetleri, böyle belaları insanımıza yaşatmasın. 15 Temmuz, bu ülkenin bu vatanın istiklal mücadelesidir. O şer güçler o gece muvaffak olsalardı ülke kan gölüne dönecekti. Aldığımız bir bilgiye göre, Ankara Mamak'ta, İstanbul'un bir yerinde, Ankara'daki 10 bin kişilik olmak üzere mezarlık yerlerini bile tespit etmişler. İlk anda infaz edecekleri listeler belliymiş. Tabi listenin başında da bizler varız. Teşkilat üyelerimize kadar herkes şehit olmayı bekleyecekti. Onun için büyük bir belayı def ettik." diye konuştu.

Soysal ve Başer, buradaki programın ardından demokrasi şehidi Yıldız Gürsoy ve Hakkari'de zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Yılmaz Gündüz'ün ailelerini ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ertuğrul Soysal Yusuf Başer AK Parti Yozgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
title