Haberler

Kümes 6. Şubesinin Bayiliğini Dilovası’na Verdi

Güncelleme:

Gebze'nin Başarılı İş Adamı Zafer Kılıç'ın Sahipliğini Yaptığı Kümes Mini Restaurant Büyümeye Devam Ediyor.

Gebze'nin başarılı iş adamı zafer kılıç'ın sahipliğini yaptığı kümes mini restaurant büyümeye devam ediyor. Kümes'in sahibi Kılıç, dün 6. Şubesinin bayiliğini Dilovası'nın sevilen iş adamlarından Enfa Proje'nin sahibi Fariz Turan'a verdi.

Dün Kümes Mini Restaurant'ın yönetim merkezinde yapılan protokolle Kümes 6. Şubesinin bayiliğini resmen verdi. Dilovası'nda 160 metrekare alanda 2 katlı mekanı ile müşterilerini bekleyen Kümes, Mimar Sinan Mahallesi Bağdat Caddesi No:82/2 adresinde hizmet verecek. Kümes Mini Restaurant'larının en büyüğü olan Kümes Dilovası şubesi, önümüzdeki günlerde açılışını yapacak. Turpaş Gıda Restaurant adı altında alınan Kümes Mini Restaurant, diğer şubeleri ile aynı konseptte olacak. Sağlam adımlarla büyüyerek Gebze'nin markası olan Kümes, başarılarına başarı katmaya devam ediyor.

Kaliteli hizmet vermek için yola çıktıklarını dile getiren Kümes Mini Restaurant sahibi Zafer Kılıç, Dilovası'nda en iyi hizmet vereceklerini söyledi. Dilovası halkını hak ettiği kalite ile buluşturacaklarının altını çizen Kümes Mini Restaurant Dilovası Şube sahibi Fariz Turan, "Bundan sonra 'Tavuk Kümesten yenir' sloganıyla hareket edeceğiz ve Dilovası halkına kaliteli tavuğu uygun fiyatlarla sunacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title