Haberler

Zafer Algöz'ün babası Cevdet Algöz'ün cenazesi toprağa verildi

Güncelleme:

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Zafer Algöz'ün 87 yaşında hayatını kaybeden babası Cevdet Algöz'ün cenazesi, Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde toprağa verildi. Algöz için Koca Cami'de tören düzenlendi ve cenaze namazı kılındı. Naaşı eşi Güner Algöz'ün mezarının yanına defnedildi.

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Zafer Algöz'ün 87 yaşında hayatını kaybeden babası Cevdet Algöz'ün cenazesi, Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde toprağa verildi.

Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Burhaniye Devlet Hastanesinde vefat eden Algöz için Koca Cami'de tören düzenlendi.

Annesi Güner Algöz'den 24 gün sonra babasını da kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Zafer Algöz ve yakınları, cami bahçesinde taziyeleri kabul etti.

Cevdet Algöz için öğle vakti ailesi ve yakınlarının yanı sıra sanatçılar Erkan Can, Bülent Şakrak, Hüsnü Şenlendirici ve Can Yılmaz, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ile vatandaşların katılımıyla cenaze namazı kılındı.

Algöz'ün naaşı, Geriş Mezarlığı'nda eşi Güner Algöz'ün mezarının yanına defnedildi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Zafer Algöz Balıkesir Dizi Cami Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title