Haberler

Türk İşi Simpsonlar

Güncelleme:

Yetişkinlere yönelik ilk Türk çizgi film "Fırıldak Ailesi" 11 Şubat'ta izleyiciyle buluşacak.

Grafi2000 Prodüksiyon tarafından hazırlanan Fırıldak Ailesi, Türk televizyonlarında yetişkinlere yönelik ilk yerli çizgi film.

Senaryo ve proje dramaturgisini Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin senaristi Coşkun Irmak'ın yaptığı Fırıldak Ailesine Ünlü karikatürist Varol Yaşaroğlu çizgileriyle hayat veriyor.

KONUSU

Fırıldak Ailesi sıradan, küçük çıkarlar elde etmek için herşeyi yapabilecek, orta sınıf bir ailenin hikayesini . Deyim yerindeyse; "Dünya dursa da onlar döner" sözünün yaşayan örneği oluyorlar.Fırıldak Ailesi'nde yer alan karakterler günlük hayatınızda karşılaşabileceğiniz ya da çoktan karşılaştığınız Türkiye halkının bireylerini temsil ediyor.

KARAKTERLER

BABA SABRİ : Sürekli başını belaya sokan, çizer Varol Yaşaroğlu'nun onu tanımladığı şekliyle her sene takım değiştiren, oy kullanırken kazanacak partiyi önceden tahmin edip bıyıklarını ona göre kestiren rüzgar nereden eserse tanımına uyan bir karakter

ANNE YILDIZ: Standar bir Türk aile olarak son sözü söyleyen, denge unsuru, üç çocuk annesi

KAYNANA DÜRDANE: Anneanne, kızını yönlendiren perde arkasındaki güç, kaynana

ÇOCUKLAR: Zeki Fırıldak: Zeki ,haylaz Afet Fırıldak: Hayalperest liseli genç kız Tosun Fırıldak: yeni konuşmaya başlayan altına yapan ailenin sevimli üyesi

DEMET AKBAĞ ANNE, BÜLENT KARABAŞ BABA...

25 dakikalık sürelerle ekrana gelecek olan dizide Yıldız (Anne) karakterini Demet Akbağ, Sabri'yi (Baba) ise Bülent Kayabaş seslendirecek.

Fırıldak Ailesi 11 Şubat Pazartesi 23.30'da Star'da başlayacak

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Varol Yaşaroğlu Demet Akbağ Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title