Haberler

Son(Suz) Öykü'nün Galası Yapıldı

Güncelleme:

Şehir Tiyatroları'nın yeni oyunlarından Son(suz) Öykü'nün galası 28 Aralık gecesi Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nde gerçekleştirildi.

Jose Sanchıs Sınısterra'nın yazdığı, çevirisi'ni Esen Özman'ın yaptığı, Arif Akkaya'nın yönettiği oyunun galasına; Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Erhan Yazıcıoğlu, Kadir İnanır, Lale Belkıs, Yılmaz Ulusoy, Hayati Asılyazıcı, Demet Taner, Özen Yula, Vecdi Sayar'ın da içinde bulunduğu birçok sanatçı, gazeteci, eleştirmen, akademisyen ve bürokrat katıldı.

Gece'nin sonunda sahneye davet edilen Erhan Yazıcıoğlu ''101 yıllık Şehir Tiyatrosu'nun sonsuza dek varlığını koruyacağını söyleyerek.'' Şehir Tiyatrosu seyircisine veda etti.

Son(suz) Öykü, yirmi yıldır kapalı olan Masal Tiyatrosu'nu anlatıyor. İki kadın yıllardır kayıp bir metni aramakta... Dünü, bugünü ve geleceği sorgulamakta... Ve provalar sırasında ölen Nestor'un gizemli ölümünü… Oyunda Aysegül İşsever ve Jülide Kural rol alıyor.


Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Erhan Yazıcıoğlu Kadir İnanır Arif Akkaya Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title