Haberler

Rejans'ta Nostaljik Türk Pop Bayramı

Tenor Ali Otar, 21 Kasım'dan İtibaren ve Bayram Süresince Rejans'ta.

Rejans Restaurant, yeni dönemde Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri’nde birçok operada sahne almış tenor Ömer Ali Otar’ın eşsiz sesi ve yorumuyla renkleniyor.

Kırım göçmeni Tatar Türk’ü bir babayla Egeli ve efe soyundan bir annenin çocuğu olarak İstanbul bebek’te dünyaya gelen Ömer Ali Otar, 28 yıl İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde görev yaptı. 45 yaşında emekli olup ABD’ye yerleşen Otar, kariyerine bu ülkede devam etti. Otar, ABD’nin çeşitli kentlerindeki operalarda yıllar boyunca sahne aldı.

Tanrı vergisi tenor sesini, canlı ve sıcak kişiliğiyle bütünleştiren Ömer Ali Otar, doğup büyüdüğü semt olan Bebek’te de “Pavarotti Ali” lakabıyla herkesin sevgilisi oldu.

Cumhurbaşkanlığı Takdir Ödülü sahibi olan Otar, Almanca ve İngilizce bilmektedir.

Ömer Ali Otar, Rejans için hazırladığı repertuarında ünlü operalardan sevilen aryaların yanı sıra, Rus halk şarkıları, Türk tangoları ve napolitenlere de yer veriyor.

Türk Pop Müziği’nin unutulmaz şarkılarını büyük bir ustalıkla seslendiren Otar, programında özellikle bu tarzda, izleyenleri çok hoşnut eden sürprizlere de imza atıyor. Otar’ın güçlü sesiyle yorumlanan şarkılar, izleyenleri 70’lerden günümüze uzanan eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor.

21 Ekim’den itibaren her Cuma ve Cumartesi Rejans’ta gerçekleşecek Nostaljik Türk Pop Müziği akşamları, Kurban Bayramı süresince de devam edecek.

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title