Haberler

Pink Martini'nin İzinde Giden The Von Trapps İş Sanat'ta

Güncelleme:

Efsanevi Neşeli Günler (The Sound Of Music) filmiyle tanınan Maria Von Trapp'in torunları The Von Trapps topluluğu İş Sanat'ın dünya müziği serisinin ilk konuğu oluyor

The Von Trapps, İş Sanat izleyicisinin çok sevdiği Pink Martini ile Dream A Little Dream albümünde özel bir müzikal işbirliğine imza attı.

Tüm zamanların en popüler müzikallerinden biri olan Neşeli Günler (The Sound Of Music) ile tanınan Maria von Trapp'in torunları, büyükannelerinden aldıkları müzikal mirası günümüze taşıyor. 7'den 70'e herkesin şarkısıyla bildiği Neşeli Günler müzikalinde oynayarak 1997 yılında müzik hayatına adım atan grup, Pink Martini ile birlikte dünyanın farklı ülkelerinde konserler veriyor. Japon tangolarından Brezilya ritimli şarkılara kadar çok farklı tarzları buluşturan The Von Trapps, 12 Kasım akşamı Türkiye'deki ilk özel konserinde İş Sanat izleyicisine neşeli bir akşam yaşatacak.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Pink Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title