Haberler

Oqlub In Love İçin Zorlu Seçme

Güncelleme:

Antalya'da çekimleri yapılacak olan "OQLUB IN LOVE" filminin artist seçmeleri yapıldı.

Gökhan Kırdar'ın ilk uzun metraj film projesi olan "OQLUB IN LOVE" filmi Şubat ayının sonunda Antalya ve ilçelerinde çekilecek. Geçtiğimiz günlerde Antalya'ya gelen OQLUB IN LOVE filminin başrol oyuncusu ve yönetmeni Gökhan Kırdar çekimler için uygun yerleri tespit etmişti.

Filmin yapım ve cast sorumlusu da olan Gökhan Kırdar Antalya'ya gelerek filmin özel yetenekleri için seçme yaptı. Ünlü sanatçının filminde oynayabilmek için Devlet Opera ve Bale Sahnesi'ni erken saatlerden itibaren dolduran çoğunluğu üniversite öğrencisi adaylar, OQLUB IN LOVE'da kısa da olsa bir rolde oynayabilmek için birbirleri ile yarıştı. Seçmelere katılan artist adayları önce kendilerini tanıttı, ardından da kendi hazırladıkları sahne performanslarını gerçekleştirdi. 3D animasyon teknolojisi ile izleyiciyle buluşacak olan OQLUB IN LOVE filminde rol almak için yaklaşık 100 kişi başvuruda bulundu.

Gökhan Kırdar İlk Kez Yönetmen Koltuğunda

Uluslar arası bir projede yer almak isteyen özel yetenekleri aradığını belirten filmin yönetmeni Gökhan Kırdar "Ülkemizde birçok keşfedilmemiş yetenek olduğunu düşünüyorum. Bu projeyle saklı kalmış yetenekleri de keşfetmeyi hedefliyoruz. Ramazan Bayramı'ndan sonra Antalya'da ikinci bir odition daha yapacağız. İlgilenen adaylar tarih ve saat ile ilgili bilgileri www.gokhankirdar.info adresinden takip edebilirler. Bugün süremiz yetmediği için izleyemediğimiz artist adaylarını ikinci organizasyonumuza bekliyoruz" dedi.

120 Ülkede Gösterime Girmesi Planlanıyor

Filmin Avrupa, Amerika, Asya ve Türkiye'de 2012 sonbaharında vizyona gireceğini bildiren Kırdar, filmde İtalyan görüntü yönetmeni Claudio Malasomma ile çalışacağını belirtti. Çekimleri Şubat ayı sonunda başlayacak olan filmin 10 milyon TL yapım bütçesiyle çekileceğini belirten sanatçı, filmin Antalya ve ülkemizin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirtti. Kırdar, sinema endüstrisinin gücünün ülkelerin tanımındaki etkisinin bilindiğini bu yüzden de ilk sinema filmi projesini uluslararası boyutta planladığını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title