Haberler

Ömür Gedik, Özge Peker Ve Esra Fazlıoğlu'nun Davetinde Haçiko İçin Bir Araya Geldiler

Sanat ve cemiyet hayatı Haçiko Derneği için öğle yemeği etkinliğinde bir araya geldi. Ömür Gedik, Özge Peker ve Esra Fazlıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, Aşkım Kapışmak'ın "İnsan Diğer Canlılarda İyileşir" söyleşisi ile renklendi.

Yemekten elde edilen gelirin sokak hayvanlarının tedavisinde ve beslenmesinde kullanılacağı belirtilirken, etkinlikte, hayvanlara karşı işlenen suçlara geleceği duyurulan hapis cezası uygulaması da büyük bir mutlulukla kutlandı.

St Regis - Spago'da gerçekleşen etkinliğe Arzu Niziplioğlu, Asuman Dabak, Aslı Hünel, Aycan Alp, Ayşe Burcu Kaya, Ayşe Tolga, Belkıs Sayın, Seda Kaşıbeyaz, Berrin Ak, Selin Orhanyan, Gülperi Bayraktar, Bilge Kuru, Ebru Dinç, Ebru Erbaş, Eda Erdoğan, Elif İnci Aras, Emel Yıldırım, Esin Yağmurdereli, Esra Erdem, Gülnur Güneş, Hande Acar, Hilal Toprak, İlkem Öztürk, İpek Acar, Melis Özer, Nil Uzun, Eda Erkul, Oya Anlar Onat, Özlem Keskin, Özlem Eraslan, Öznur Yakın, Safiye Soyman, Selda Özkök, Selda Topal, Seray Sever, Sitare Akdilek, Zeynep Turan, Nazan Aldemir, Zeynep Uğurlu, Züleyha Özgül gibi sanat ve cemiyet hayatından bir çok ünlü isim katıldı.

Ömür Gedik, Esra Fazlıoğlu ve Özge Peker'in ortak söylemi ise "Bizleri yalnız bırakmayan ve destek olan hayvan sever dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bugün burada çok mutlu olduğumuz bir haberi de kutladık; bundan sonra can dostlarımıza gelecek herhangi bir şiddetin basit cezalar ile geçiştirilemeyeceğini öğrendik. Toplum olarak bilinçleniyoruz, sevinçliyiz" oldu.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Asuman Dabak Ayşe Tolga Burcu Kaya Ömür Gedik Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title