Haberler

Çocukların yaptığı resimlerden oluşan "Çocuk Gözüyle" sergisi Marmaris'te açıldı

Güncelleme:

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çocukların yaptığı resimlerden oluşan "Çocuk Gözüyle" sergisi sanatseverlerin beğenisiyle sunuldu.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çocukların yaptığı resimlerden oluşan "Çocuk Gözüyle" sergisi sanatseverlerin beğenisiyle sunuldu.

Yaşları 6 ile 12 arasında değişen 32 çocuğun yaptığı resimlerden oluşan "Çocuk Gözüyle" karma sergi Armutalan Kültür Merkezi'nde açıldı.

Marmaris Kadın Ressamlar ve Yazarlar Derneği'nin (MARYAD) atölyesinde resim eğitimi alan çocukların yaptığı resimler beğeni topladı.

Marmaris Belediyesi ve Marmaris Kent Konseyi'nin destek verdiği programda resim atölyeleri, sihirbazlık gösterileri, oyunlar ve çeşitli etkinlikler düzenlendi.

MARYAD Başkanı Oya Dirikcan, Marmaris'te bu tür etkinliklerin çoğalmasını istediklerini dile getirdi.

Çocukların resim eğitimleri sayesinde özgüvenlerinin ve hayallerinin artacağını, el becerilerin gelişeceğini aktaran Dirikcan, "Sanatın yaşamlarında ne kadar değerli olduğunu anlayan bu çocukları kutluyorum." dedi.

Sergide eserleri sergilenen küçük ressamlar ise heyecan ve sevinçlerini dile getirdi.

Sergiye Marmaris Belediyesi yetkilileri, Kent Konseyi yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Sergi ve diğer etkinlikler 20 Kasım'a kadar devam edecek.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Marmaris Belediyesi Kent Konseyi Armutalan Marmaris Yerel Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title