Haberler

Mamut Art'a Sanatseverlerden Büyük İlgi

Güncelleme:

Akkök Holding sponsorluğunda genç sanatçılara işlerini sergileme olanağı sunarken; koleksiyonerler, galeri yöneticileri ve küratörler için de bir keşif alanı oluşturan Mamut Art Project açılışı sanat ve iş dünyasından önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Açılışa Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Raif Ali Dinçkök ve eşi Esra Tümen Dinçkök, Yönetim Kurulu Üyesi Alize Dinçkök Eyüboğlu ve eşi Cenk Eyüboğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nilüfer Dinçkök Çiftçi, İcra Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü katıldı.

Gecede sanata olan ilgisiyle bilinen Nevbahar Koç, Didem-İzzet Antebi, Celal-Şebnem Çapa, Füsun Eczacıbaşı, Faruk Süren, Osman Çarmıklı, Leyla Alaton, Cefi Kamhi, İnci Aksoy ve Şirin Yalçın gibi ünlü isimler yer aldı.

Mamut'un kurucusu Seren Kohen'in ortağı ve satış direktörü Ekin Kohen ile Akkök Holding Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi Alize Dinçkök Eyüboğlu ev sahipliğinde gerçekleşen açılışta ziyaretçiler fotoğraf, enstalasyon, heykel, video, resim, baskı, yeni medya, illüstrasyon, dijital, nakış ve sokak sanatı alanlarında farklı disiplin ve türlerden eserleri dikkatle inceledi.

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Ahmet Dördüncü Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title