Haberler

Kurtlar Vadisi senaristleri bir araya geldi! Yeni mafya dizisi geliyor

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi dizisinin senaristleri Bahadır Özdener ile Raci Şaşmaz, mafya çatışmalarını konu alacakları yeni dizi için hazırlıklara başladı. Senaristler ve Kurtlar Vadisi dizisinde konsept danışmanlığı yapan Soner Yalçın, önceki gün bir mekanda bir araya geldi.

Yayınlandığı döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinin senaristlerinden Bahadır Özdener ile Raci Şaşmaz ve 4 sezon 99 bölüm konsept danışmanlığı yapan Soner Yalçın, İstanbul'da sıklıkla gündeme gelen mafya çatışmalarını ele alacakları bir dizi için buluştu.

"NETFLİX'TE YAYINLANACAK"

Köşesinde buluşmanın detaylarını veren gazeteci Sina Koloğlu, şunları yazdı: "İstanbul'daki mafya çatışmaları dizi oluyor. 'İstanbul Başakşehir yabancı uyruklu çetelerin savaş alanı oldu', 'İstanbul Balkan Mafyası'nın Yuvası haline geldi', 'Sırp mafya lideri Vukotiç öldürüldü', 'Sırp organize suç grubu Kavac üyesi Bojaniç yakalandı', 'Azerbaycanlı mafya Elnur Gasımov sokak ortasında öldürüldü' ve daha niceleri... Peki sadece sokaktaki savaşlar mı, yoksa işin siyasi ayağı da var mı? Bu konuda da çok sözler söyleniyor. 'İstanbul'da uzun bir süredir olup bitenlerin' dizisi olacak. Bana gelen bilgilere göre senaryo, bu tarz konulara hiç yabancı olmayan iki isimden, Soner Yalçın ve Bahadır Özdener'den geliyor. Bu ikili 'Kurtlar Vadisi'nde de bir araya gelmişlerdi. İlk sezon konsept danışmanlığını Soner Yalçın yapmış (ki en etkili bölümleri diyebilirim), Bahadır Özdener önemli bir bölümünün senarist ekibinde yer almıştı. Peki hangi kanala? Netflix için önümüzdeki sezona yapılacak."

Kurtlar Vadisi senaristleri bir araya geldi! Yeni mafya dizisi geliyor

Ecem Altan
Haberler.com - Kültür Sanat

Bahadır Özdener Kurtlar Vadisi Soner Yalçın Raci Şaşmaz Dizi Magazin Kültür Sanat Haberler

500

Yorumlar (9)

Murat ÇAMUR:

ortalık ateş pahası bunlar mafya dizisi çemeye çalışıyorlar yakında Türkiye sokakları mafya dizisi gibi olacak peehhhhh

61
18
yanıtYanıtla
Taner ozturk:

Zaten herkes mafya olmamismi? On cok kavga ve ölu olan bir ulke.

yanıt3
yanıt0
ERKAN ÜNAL:

Yasaklanmalı

48
30
yanıtYanıtla
El hafiz Hafiz:

Osman sınav olmadan dizi birseye yaramaz

30
24
yanıtYanıtla
erman genç :

YETMİYOR CİNAYET YARALAMA OLAYLARI SİZDE FİKİR VE İLHAM VERİN MİLLETE ÖZENDİRİN TOPLUMA ÇOK FAYDASI VAR BÖYLE SENARYOLARIN,, RTÜKDE İZLESİN MİLLETLE BERABER

46
7
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

biraz beklesinler balkan mafyası yerine adamların palazlanmasına az kaldı suriye afgan mafyasının filmini yaparlar hem daha çarpıcı olur

23
6
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Kurtlar vadesi oyuncuları aleme yeni gelmediler, geri geldiler..

17
9
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

O zaman Polat ölüyor, Kalp nakli ile tekrar diriliyor ve ölümsüzlüğünü ilan ediyor. Konseyin toplandığı yere kaçak gecekondu yapıyor. Yüzü estetikle Michel Jakson' a dönüştürülüyor. Tabancası 500 mermi kapasiteli. Her bölümde 2000 kişi ölüyor. Yeni figüranlar VS derken ülkedeki işsizlik sorunu tamamen çözülüyor. Hayal edin yeter.

13
5
yanıtYanıtla
Mehmet Alp:

Bu ülkeye bir tane de faydalı iş yapın. Mafya dizileri yüzünden suç oranları patladı ve gençler kısa yoldan zengin olmak ve nam salmak için suça meylettiler. Vazgeçin artık bu sevdadan.

12
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title