Haberler

    Kurban

    "Sağlam konserlerin sıkı grubu Kurban, DasDas Müzik sahnesinde!

    1999 yılında ilk albümleri olan "Kurban"ı piyasaya süren grup, aynı sene Metallica ile birlikte Ali Sami Yen Stadı'nda, Massive Attack ile birlikte Park Orman'da ve hem yurtiçi hem de yurtdışında birçok konser verdi.

    Haziran 2000'de vizyona giren, Haluk Bilginer ve Bülent Kayabaş'ın yer aldığı "Fasulye" isimli filmin müziğini yaptılar. 2004'te "Sert" ve 2005'te "İnsanlar" isimli albümleri ile müzik hayatlarına kaldıkları yerden devam eden Kurban, müzik hayatına kısa süreli bir ara verdi. BU ara boyunca grubun solisti Deniz Yılmaz Panik isimli grupla, davulcu Burak Gürpınar Athena ile, grubun basçısı Kerem Tüzün Demir Demirkan ile, gitarist Özgür Kankaynar ise Fransa'da So Loud ile sahne aldı ve sonrasında grup tekrar Kurban'a odaklandı. Tekrar birleşmelerinin ardından sayısız konser verdiler.

    23 Mart 2010'da 4. Stüdyo albümleri olan "Sahip" yayınlandı. Bu tarihten itibaren yurt içi ve yurt dışında konserlerine devam eden grup 2014 yılında "Nafile", 2015 yılında "İyi Ol" isimli single parçaları piyasaya sürerek hayranlarını sevindirmeye devam etti.

    "

    Yaş Sınırı: 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur.

    18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Ataşehir

    Mekan : DasDas Sahne

    Mekan Adresi : Watergarden, Barbaros Mah., Sümbül Sokak, 34746, Batı Ataşehir

    Başlangıç Saati : 20.05.2017 22: 30: 00

    Bitiş Saati : 20.05.2017 23: 30: 00

    Kategori : Kurban

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Bülent Kayabaş Haluk Bilginer Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title