Haberler

Kredi" Tiyatro Oyununun Prömiyeri Yapıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Tiyatro oyunundan görüntüler- Güven Kıraç ile röportaj- Emre Karayel ile röportaj- Mahir İpek ile röportaj Ankara Sanat Tiyatrosu ve AYSA Prodüksiyon'un birlikte sahneye koyduğu "Kredi" adlı tiyatro oyunu izleyiciyle buluştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Tiyatro oyunundan görüntüler- Güven Kıraç ile röportaj- Emre Karayel ile röportaj- Mahir İpek ile röportaj Ankara Sanat Tiyatrosu ve AYSA Prodüksiyon'un birlikte sahneye koyduğu "Kredi" adlı tiyatro oyunu izleyiciyle buluştu.Uzun bir aradan sonra tiyatro sahnelerine dönen Güven Kıraç'la tecrübeli oyuncu Emre Karayel'i bir araya getiren 2 kişilik oyunun prömiyeri, "Trump Kültür ve Gösteri Merkezi"nde yapıldı.Oyun öncesi AA muhabirine açıklama yapan oyuncu Güven Kıraç, herkesin hayatında bankalarla sorun yaşayabileceğini belirterek, "Zorda kaldığımız anlar, zorda kaldığımız ilişkiler ve durumlar olmuştur mutlaka. Kredi meselesi de çok güncel bir mesele. Bütün dünyanın meselesi. Biliyorsunuz ki Yunanistan, Arjantin, Güney Amerika ülkeleri, İspanya, Türkiye çeşitli zamanlarda böyle kriz ortamlarına, bankacılık krizlerine maruz kalıyorlar. Herkesin krediye ihtiyacı var. Herkes krediye başvuruyor. Herkes kredi almak istiyor" dedi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Emre Karayel Güven Kıraç Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title