Haberler

Köylü Öğrenciler Harçlıklarını Lösemili Çocuklara Bağışladı

Köylü öğrenciler harçlıklarını lösemili çocuklara bağışladı Çiftlikköy ilçesi Kılıç köyünde faaliyet gösteren Kılıç İlkokulunun öğretmen ve öğrencileri tarafından başlatılan kampanyada toplanan paralar, lösemili çocukların yeniden sağlığına kavuşması için harcanacak.

Köylü öğrenciler harçlıklarını lösemili çocuklara bağışladı Çiftlikköy ilçesi Kılıç köyünde faaliyet gösteren Kılıç İlkokulunun öğretmen ve öğrencileri tarafından başlatılan kampanyada toplanan paralar, lösemili çocukların yeniden sağlığına kavuşması için harcanacak.Lösemiye dikkati çekmek ve bu hastalığa yakalanmış çocuklara maddi ve manevi destek olmak isteyen öğrenciler, tiyatro ve gezi gibi projelerin yanı sıra harçlıklarını onlara gönderme kararı aldı. Öğretmenleri ve velilerinin desteğini de alan öğrenciler, köylülerin de kampanyaya destek vermesi için çalışıyor.Okulun öğretmenlerinden Hilal Coşkun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulda düzenledikleri "değerler eğitimi" kapsamında öğrencilerle lösemili çocuklar için yardım kampanyası düzenlediklerini söyledi.Lösemili çocuklara hem maddi hem de manevi destek sağlamak için öğrencilerle el birliğiyle çalışmalar yaptıklarını belirten Coşkun, "Kampanyalara öğrencilerin katılımı çok güzel. Hatta kendi istekleriyle bize projeler sundular. Mesela 6'ncı sınıf öğrencileri daha çok para toplanması için tiyatro yapacaklar, lösemili çocuklar yararına. Ayrıca çocuklar, lösemili çocuklara yardım için geziler ve çeşitli kampanyalar düzenliyor" diye konuştu.Öğrencilerden Ece Topaloğlu ise lösemili çocuklara destek olmak ve onların sıkıntılarını azaltmak için kampanyayı düzenlediklerini bildirdi.Okulda toplanan paraları lösemili çocuklara yollayacaklarını dile getiren Topaloğlu, "Lösemili çocuklara maddi ve manevi her şekilde destek olmak istiyoruz. Tüm okullarda da bizim yaptığımız kampanyalar gibi kampanyalar yapılmasını ve lösemili çocuklara yardım edilmesini istiyorum. Onlar için maddi ve manevi destek verilmesini ve lösemili çocukların iyileşmelerini istiyorum" ifadesini kullandı.Lösemi Yalova yardım kampanyası Kılıç İlköğretim OkuluMuhabir: Yılmaz Oruç, Ayhan Polat Yayınlayan: Sedat Gök .

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Çiftlikköy Kültür Sanat Haberler

500

Yorumlar (1)

levent BOL:

bravo kılıç ilköğretim okulu öğrencileri ve tebrikler sayın eğitimciler. saygılarımla

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title