Haberler

"Karate Kıd", 19 Yıl Sonra Beyazperdede

Düşmanlarını Alt Etmek İçin Karate Öğrenen Bir Gencin Öyküsünü Anlatan "Karate Kid" Serisi, 19 Yıl Aradan Sonra Yeni Çevrimiyle Seyirci Karşısına Çıkacak. Filmde, Başrolü Ünlü Aktör Will Smith'in 10 Yaşındaki Oğlu Jaden Smith Üstlenecek.

Düşmanlarını alt etmek için karate öğrenen bir gencin öyküsünü anlatan "Karate Kid" serisi, 19 yıl aradan sonra yeni çevrimiyle seyirci karşısına çıkacak. Filmde, başrolü ünlü aktör Will Smith'in 10 yaşındaki oğlu Jaden Smith üstlenecek.

BBC'nin internet sitesinde yer alan habere göre, "Umudunu Kaybetme-The Pursuit of Happyness" adlı filmde kamera karşısına geçen Will Smith ile oğlu, "Karate Kid" filmi için de bir araya geldi.

Columbia Pictures şirketinin imzasını taşıyacak filmin yapımcılığını orijinal filmin de yapımcılığını üstlenen Jerry Weintraub gerçekleştirecek. Filmin yapımcıları arasında başrol oyuncusu Jaden Smith'in babası Will Smith, James Lassiter ile Ken Stovitz de yer alacak.

Senaryosunu Chris Murphy'nin kaleme aldığı filmin çekimlerine gelecek yıl Çin'in başkenti Pekin'de başlanacak. Çekimlere, Çin'in başka kentleri de ev sahipliği yapacak.

Filmde, orijinal yapımdaki gibi kendisine sataşan bir gruba karşı mücadele etmek için bir karate ustasından ders alan gencin öyküsü işlenecek.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title