Haberler

ESTÜ Öğrencilerinden Piyano ve Viyolonsel Konseri

Güncelleme:

Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrencileri, farklı fakültelerden 4 öğrenci tarafından düzenlenen piyano ve viyolonsel konseri gerçekleştirdi. Konserde ünlü bestecilerin eserleri seslendirildi ve konser ESTÜ Rektörü, akademisyenler ve öğrenciler tarafından dinlendi.

Eskişehir Teknik Üniversitesinin (ESTÜ) farklı fakültelerinde öğrenim gören 4 öğrenci, piyano ve viyolonsel konseri verdi.

Öğretim Görevlisi Amine Aygistova rehberliğinde piyano ve viyolonsel eğitim alan Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Pilotaj Bölümü öğrencisi Doğa Bekem Aksu ile Havacılık Yönetimi Bölümü öğrencisi Hilal Kaya, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Elif Gümüş ile Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencisi Merve Maide Yiğit ve Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü öğrencisi Haticenur Güçlü, Yabancı Diller Yüksekokulu Konferans Salonu'nda ünlü besteciler Bach, Mozart, Beethoven, Schumann ve Chopin'den eserler seslendirdi.

Konseri, ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan, akademisyenler ile öğrenciler dinledi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Eskişehir Sanat Etkinlik Müzik Eğitim Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title