Haberler

Elazığ 2. Ulusal Tiyatro ve Turizm Festivali Düzenlendi

Güncelleme:

Tiyatro sanatçısı Süheyl Uygur, Elazığ 2. Ulusal Tiyatro ve Turizm Festivali'nin, babası Nejat Uygur onuruna düzenlenmesinin mutluluğunu yaşıyor.

Tiyatro sanatçısı Süheyl Uygur, Elazığ 2. Ulusal Tiyatro ve Turizm Festivali'nin, babası Nejat Uygur onuruna düzenlenmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Bu festivalde babamın isminin başköşede olması, Uygur ailesini çok heyecanlandırdı" dedi.

Festival etkinliklerine katılmak için Elazığ'a gelen Uygur, eski yerleşim yeri Harput'taki bir restoranda basın mensuplarıyla buluştu. Babası Nejat Uygur'un sağlık durumu hakkında bilgi veren Uygur, "Maalesef hastalığında ne bir ilerleme var ne bir gerileme var" ifadesini kullandı.

Babasının 86 yaşında olduğunu ve 6 senedir hastalıkla mücadele ettiğini dile getiren Uygur, "Çok üzücü. Nejat Uygur'a bu hastalık yakışmadı. Başta annemizin emeği olmak üzere babamın üzerinde çok iyi bir bakım var. Bizler 5 kardeş elimizden geldiğince bakmaya çalışıyoruz. Tabi işimiz yoğun. Turneler falan oluyor ama turneler olurken bile aklımızın bir tarafı, Nejat babada" diye konuştu.

Uygur, babasının sağlık durumunun insanlarca sorulmasının mutluluk verici olduğunu belirterek, "Demek ki Nejat baba çok güzel bir miras bırakmış. Vatandaşların da dualarıyla inşallah daha iyi olur diye düşünüyoruz. Uygur ailesi olarak Nejat babayı son bir defa tekerlekli sandalyeyle de olsa sahneye çıkartalım diyoruz. Tekerlekli sandalyede seyircinin karşısına geçsin" ifadesini kullandı.

Uygur, Elazığ 2. Ulusal Tiyatro ve Turizm Festivali'nin, babası Nejat Uygur onuruna düzenlenmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Bu festivalde babamın isminin başköşede olması, Uygur ailesini çok heyecanlandırdı" dedi.

-festival

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Süheyl Uygur Nejat Uygur Harput Elazığ Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title