Haberler

    Bütün Kadınların Kafası Karışıktır

    Ece Temelkuran'ın aynı adlı kitabından esinlenerek yazılan komedi oyunu "Bütün Kadınların Kafası Karışıktır", sizler için sahnelenmeye hazırlanıyor.

    "Bütün Kadınların Kafası Karışıktır", dikkat çekici ekibiyle güldürmeye geliyor!

    Yazan: Selen Uçer, Seray Şahiner

    Yöneten: Selen Uçer

    Dramaturg: Saim Güveloğlu

    Dekor, kostüm: Natali Yeres

    Oyuncular: Deniz Çakır, Şebnem Sönmez, Zeynep Kankonde, İpek Türktan Kaynak, Kadir Çermik

    Kadınların "Bunalım Komedisi" herkesi etkisi altına alacak!

    Ece Temelkuran'ın 1996 yılında yayınlanan ilk kitabı, önce Seray Şahiner tarafından uyarlandı, sonra Selen Uçer tarafından günümüzde geçen bir olay örgüsü eklenerek kara komik bir oyuna dönüştürüldü. Kitabın yeni bir yorumu olarak nitelenebilecek "Bütün Kadınların Kafası Karışıktır", dikkat çekici oyuncu kadrosuyla yılın en iddialı "Bunalım Komedisi"ne imza atmaya hazırlanıyor.

    Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu'nun sanatseverlerle buluşturduğu oyunun yönetmenliğini ödüllerle dolu oyunculuk kariyerine bu projeyle yazar ve yönetmenliği de ekleyen Selen Uçer yapıyor. Tanınan ve sevilen oyuncular Deniz Çakır, Şebnem Sönmez, Zeynep Kankonde, İpek Türktan Kaynak ve Kadir Çermik'in alışkın olunan; ama bir o kadar da eğlenceli ve sıra dışı olabilen 5 karakteri canlandırdığı oyun, her türlü baskı altında verilen yaşam mücadelesini, kadınlarının kafasındaki "sistemli karışıklığı" sorguluyor.

    Kocasından ayrılan, son kitabı yeni yayınlanmış yazar Ebru Uysal, bir buhran geçirmektedir. Evinin balkonundan bir intihar girişiminde bulunur. Komşuları Perran, ünlü şarkıcı Meltem Kaya ve yardımcısı Aysel cama çıkarlar ve onu durdurmaya çalışırlar. Ebru'nun isyanı devam ederken yüzleşmeler yaşanacaktır.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Ece Temelkuran Şebnem Sönmez Deniz Çakır Selen Uçer Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title