Haberler

Barış Selçuk Gazetecilik Yarışması Sonuçlandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Bu Yıl 11.'Sini Düzenlediği Barış Selçuk Gazetecilik Yarışması Sonuçlandı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Erinç, Türkiye Gazeteciler Fedarasyonu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, Çağdaş Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Ahmet Abakay, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bülent Göksel, Türkiye Gazeteciler Sendikası Genel Başkanı Ercan Sadık İpekçi, Habertürk Gazetesi Genel Koordinatörü Osman Gençer, TRT İzmir Bölge Müdürü Muharrem Acar, Gazeteci-Yazar Öcal Uluç, Gazeteci-Yazar Şevket Özçelik ve Gazeteci-Yazar Mehmet Şakir Örs'ün katılımıyla toplanan Seçici Kurul; Ulusal Gazete, İzmir Kent Haberi, Gazete Haber Fotoğrafı ve İzmir Kent TV haberi dallarında birincileri ve Hande Mumcu özendirme ödüllerini belirledi. Ödüller, Barış Selçuk'un da doğum günü olan 21 Eylül tarihinde Tarihi Havagazı Fabrikası'nda saat 18.30'da düzenlenen törenle sahiplerini bulacak.

Ödül kazanan gazeteciler

"İzmir Kent Haberi" dalında Yeni Asır Gazetesi Muhabiri Erdal Çarboğa'nın " Katliama Suçüstü" haberi birinciliğe layık görüldü. Bu dalda Hande Mumcu Özendirme Ödülü'nü Haber Türk'teki "Barajımız delindi, suyumuz boşa akıyor" başlıklı haberiyle Sezen Özsavrangil kazandı.

"Ulusal Gazete Haberi" dalında Yeni Asır-Sabah Gazetesi muhabiri Emre Saçlı'nın "Bu Kredinin Faizi Sevgi" başlıklı haberi birincilik kazandı. Bu dalda Hande Mumcu Özendirme Ödülü'nü, Cumhuriyet Gazetesi Muhabiri Aykut Küçükkaya'nın "Fener Savcısı'na By - Pass " başlıklı haberi aldı.

"Gazete Haber Fotoğrafı" dalında Hürriyet muhabiri Nurettin Kurt'un "TK 855 Yolcuları" başlıklı haberde yayınlanan fotoğrafı birinciliğe layık görüldü. Bu dalda Hande Mumcu Özendirme Ödülü'nü ise Doğan Haber Ajansı muhabiri Turaç Top, Radikal Gazetesi'nde "Trafikte her an ensenize mızrak saplanabilir" başlıklı haberde yayınlanan fotoğrafıyla kazandı.

"İzmir Kent TV Haberi" dalında EGE TV muhabiri İbrahim Koçbaş ve EGE TV Kameramanı Emre Bağdatlı'nın hazırladığı " Dram üstüne dram ve mutlu son" haberi birinciliğe layık görüldü. Bu dalda Hande Mumcu Özendirme Ödülü'nü ATV Muhabiri Gamze Çıkar ve ATV kameramanı Sinan Yeniçeri "İşte trafik canavarı" haberiyle kazandı.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title