Haberler

Barış Manço'ya Belçika'da anıt dikilecek

Güncelleme:

Anadolu rock ve pop müziğin efsane isimlerinden Barış Manço, Belçika'nın Liege şehrine anıt dikilmesiyle ölümsüzleştirilecek. Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, Belçika yetkilileri ile bir araya gelerek anıtın dikileceği etkinlikler ve çalışmalar hakkında görüştü.

Anadolu rock ve pop müziğin efsane isimlerinden Barış Manço, Belçika'nın Liege şehrine anıt dikilmesiyle ölümsüzleştirilecek.

Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, Belçika yetkilileri ile bir araya gelerek anıtın dikileceği etkinlikler ve çalışmalar hakkında görüştü.

Doğukan Manço, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Bugün Belçika'da Liege Belediye Başkanı (Willy Demeyer) ve Belçika Maliye Bakanlığı ile masaya oturduk.

Barış Manço anısına ülke genelinde yapılacak etkinlik ve onun ismini yaşatacak anıt ve çalışmalar için aldığımız davetin detaylarını size ilerleyen zamanda aktaracağım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Magazinkolik / Kültür Sanat

Doğukan Manço Barış Manço Doğukan Belçika Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title