Haberler

Akordiyon, Gitar, Ukulele ve 6 ÇİFT ÇORAP!

Güncelleme:

Bu hafta sonu yeniden Türkiye'yi ziyaret edecek olan Beirut'un kulis isteklerinden birisi organizasyon ekibini çok eğlendirdi!

Bugüne kadar Madonna'dan, Justin Timberlake'e, Rihanna'dan, Roger Waters'a dünya starlarının pek çok garip isteği ile karşılaşan BKM, 6 çift çorap isteğini sevimli buldu.

Beirut grubu için kulise sağlıklı yiyecekler ve glutensiz gıdalarla son derece mütevazi bir menü ile birlikte 6 çift de çorap hazırlanıyor.

Yaptıkları Balkan ve İndie-Rock müziği ile beğeni toplayan Beirut konserinde sahneye ön grup olarak ise Cuneyt Sepetci & Orchestra Dolapdere çıkacak.

SAHNEDE 9 ENSTRÜMAN ÇALACAKLAR!

Beirut her zamanki gibi sahnede yine birbirinden değerli ve farklı enstrümanı müzikseverler için çalacak. Klavye, akordiyon, gitar, keman, bateri, ukulele, saksafon, mandolin ve tef performanslarıyla sahnede İstanbullulara müzik şöleni yaşatacak olan Zach Condon, Perrin Clouiter, Jason Poranski, Nick Petree, Kristin Ferebee, Paul Collins, Jon Natchez, Kelly Pratt ve Ben Lanz 17 Ağustos Pazar akşamı Küçükçiftlik Park'ta olacak.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title