Haberler

22. Kez Merhaba Diyecek

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı Tarafından Organize Edilen ve Bu Yıl 22. Kez Sanatseverleri Selamlayacak Olan 'Uluslararası İzmir Festivali'nin Tanıtım Kokteyli Yapıldı.

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı (İKSEV) tarafından organize edilen ve bu yıl 22. kez sanatseverleri selamlayacak olan "Uluslararası İzmir Festivali"nin tanıtım kokteyli, önemli konukların katılımıyla yapıldı. Alsancak'taki İKSEV Müzik Müzesi'nde yapılan davete İzmir Valisi Cahit Kıraç, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İTO Meclis Başkanı Necip Kalkan, İzmir Deniz Ticaret Odası Başkanı Geza Dologh, Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir'de görev yapan konsoloslar ve işadamları ile festival sponsorları katıldı.

Festivalin İzmir'e yakıştığını vurgulayan İKSEV Başkanı Filiz Sarper Eczacıbaşı, "İKSEV ailesi olarak 22 yıldır yorulmadan ve usanmadan etkinliğin gerçekleşmesini sağlıyoruz. Geride bıraktığımız festival dolu yılların mutluluk ve gururunu yaşıyoruz" dedi. Vali Kıraç, "İzmir'i tanıtmak ve İzmir'i sanat alanında bir yerlere taşımak amacıyla yapılan organizasyonun arkasındaki kişileri kutluyorum" derken, Başkan Kocaoğlu da, "22 yıldır bu kente değer katan ve İzmir'in adını uluslararası boyutta duyuran festivalin gerçekleşmesini sağlayan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından 9 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinliğe katkıda bulunanlara teşekkür plaketleri verildi.

(ARÇ-KK-KK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title