Haberler

11. Uluslararası Eskişehir Şiir Buluşması'nda Aşık Veysel Kolaj Sergisi açıldı

Güncelleme:

Tepebaşı Belediyesi tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenecek Uluslararası Şiir Buluşması kapsamında açılan Aşık Veysel Kolaj Sergisi, ziyaretçilerini bekliyor. Eskişehir Teknik Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü tarafından hazırlanan sergi, 04 Haziran'a kadar gezilebilecek.

Tepebaşı Belediyesi tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenecek Uluslararası Şiir Buluşması kapsamında açılan Aşık Veysel Kolaj Sergisi, ziyaretçilerini bekliyor.

Tepebaşı Belediyesi'nin Eskişehir'i dünyaya tanıttığı 3 uluslararası sanat etkinliğinden biri olan Uluslararası Eskişehir Şiir Buluşması devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen ve direktörlüğünü Haydar Ergülen'in yaptığı 11. Uluslararası Eskişehir Şiir Buluşması, 01-04 Haziran  arasında ulusal ve yabancı 24 şairin katılımıyla gerçekleştirilecek.

11. Uluslararası Eskişehir Şiir Buluşması, Özdilek Sanat Merkezi'nde Portekiz, İtalya, Romanya, Sırbistan ve Türkiye'den katılan şairlerin gerçekleştireceği çeşitli oturumlar ve etkinlikler ile bu yıl da dopdolu geçecek. Buluşma kapsamında Eskişehir Teknik Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü tarafından hazırlanan Aşık Veysel Kolaj Sergisi, Özdilek Sanat Merkezi'nde ziyaretçilerini bekliyor. Sergi, 04 Haziran'a kadar gezilebilecek.

Kaynak: ANKA / Kültür Sanat

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Eskişehir Tepebaşı Moda Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title