Haberler

Koto Başkanı Özdağ, "Biz Büyük ve Güçlü Bir Aileyiz"

Kocaeli Ticaret Odası’nın 7 ilçede 7 iftar programlarından 4.’sü yaklaşık 600 davetlinin katılımıyla Derince’de gerçekleşti.

Kocaeli Ticaret Odası'nın 7 ilçede 7 iftar programlarından 4.'sü yaklaşık 600 davetlinin katılımıyla Derince'de gerçekleşti. İftar programında konuklarına hitap eden Başkan Özdağ, "Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Beraberliğimiz daim olsun" dedi.

Kocaeli Ticaret Odası'nın gelenekselleşen iftarları hız kesmiyor. Kartepe ile başlayan Kandıra ve İzmit ilçeleriyle devam eden KOTO'nun 7 ilçede 7 iftar programlarının Derince buluşması, 21 Haziran 2016 Salı akşamı Derince Tanyıldız Düğün Salonu'nda gerçekleşti. Yaklaşık 600 davetlinin katıldığı iftarda, KOTO ailesi hep birlikte oruç açtı, iftar yaptı, birlik ve beraberliğini pekiştirdi.

Odanın, iftar öncesi üye davet- ziyaret geleneği Derince'de de sürdü. Günün erken saatlerinde ilçeye gelen Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zihni Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, meslek komiteleri üyeleri ziyaret ederek görüş ve önerilerini dinledi. Başkan Özdağ, iftar programlarının, üyelerle istişare etme olanağı da sunduğunu ifade ederek, "Üyelerimizin görüş ve geribildirimleri çalışmalarımızda yol haritamız oluyor" dedi.

İftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte iftar programının yapıldığı Derince'de bir düğün salonuna geçildi. KOTO Meclis Başkanı Bülent Karagöz, Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, davetlileri kapıda karşıladı. Yaklaşık 600 davetlinin katıldığı iftar programında; hep birlikte oruç açmanın manevi hazzını yaşayan Derinceli üyeler, Derince İlçe Müftüsü Mustafa Nurlu'nun duasına hep bir ağızdan eşlik etti.

İftar duasının ardından konuklarına hitap eden Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, "Kocaeli Ticaret Odası olarak büyüme ve kalkınmanın, daha çok çalışıp üretmeyle ve yeni alanlara yatırım yapıp yeni pazarlara açılmayla ancak gerçekleşeceğine inanıyoruz. Bu girişimlerin temelinde de bir olmanın, birlikte olmanın, birbirine omuz vermenin olduğunu çok iyi biliyoruz. Düzenlediğimiz ve planladığımız tüm organizasyonlarımız da KOTO yönetimi olarak bizler, bu temel üzerine faaliyetlerimizi inşa ve icra ediyoruz. 'Biz' olma duygusuyla düzenlediğimiz en özel organizasyonlarımızdan bir tanesi de şüphesiz bu yıl 4.'sü gerçekleşen ve artık geleneksel olduğunu kabul ettiğimiz, '7 ilçede 7 iftar' organizasyonumuzdur" dedi.

Konuşmasında, Derince'nin Kocaeli için stratejik önemine de vurgu yapan Başkan Özdağ, "Derince günbegün artan nüfusu, konumu, stratejik kaynak ve zenginlikleri ve giderek güçlenen, hareketlenen ekonomik yapısı ile birçok ilimizi geride bırakmaya namzet bir gelişmişlik düzeyine sahiptir. Önemli ulusal ve uluslararası sanayi kuruluşları, limanı, sosyal donatı alanları ve kamu kurumları ile Derince Kocaeli'nin önemli merkezlerinden biri haline de gelmiştir. KOTO olarak Derince'deki temsilciliğimizde de hizmet üretiyoruz. İzmit'e gelmeden işlemlerinizi bu temsilcilikte kolaylıkla halledebildiğinizi düşünüyorum. Geçtiğimiz aylarda Derince Belediyesi'nde yerel idarecilerin katılımı ile Arama Konferansı düzenledik. Konferansta dile getirilen tüm sorunları çözüm önerileri ile birlikte gerekli çalışmalar tamamlandı. Bunu da yakın zamanda kamuoyuyla, merkezi ve yerel idare yöneticilerimizle paylaşacağız" diye konuştu.

Öte yandan KOTO'nun iftarları, 23 Haziran 2016 Perşembe günü Karamürsel ilçesiyle devam edecek. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Özdağ Kartepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title