Haberler

Yetkililerin uyarılarını hiçe sayan grup, düğünde dip dibe göbek atıp eğlendi

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta olmak üzere yetkililerin yapmış olduğu uyarıları hiçe sayan bir grup, İstanbul Arnavutköy'de açık alanda yapılan düğünde sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak göbek atıp oynadı.

Arnavutköy'de koronavirüs tehdidine aldırış etmeyenler bahçede düğün yapıp oynadı.

Başta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olmak üzere yetkililerden peş peşe uyarılar gelirken yapılan uyarılara aldırış etmeyenler vaka sayılarının artmasına neden oluyor.

Koronavirüse aldırış etmediler, düğün yapıp eğlendiler

SOSYAL MESAFEYİ HİÇE SAYDILAR

Son olarak Arnavutköy'de açık alanda yapılan düğün şaşkına çevirdi. Sosyal mesafenin unutulduğu, kimsenin maske takmadığı düğünde, çocukların da çalan müziğin ritmine uyarak oynadıkları anlar görüntülendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Arnavutköy İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

selma:

şu insanlar belirlensin lütfen gerek duylursa tedavi edilmesinler lütfen

9
1
yanıtYanıtla
yasmin...:

düğünler iptal edilmesi lazım Bizim halkımız açık alanda olsa mesafeye dikkat etmiyor.

6
2
yanıtYanıtla
consınov:

Görüntüdeki kişiler bulunup halkımızın sağlığı ve selameti için derhal itlaf edilmelidir !

4
1
yanıtYanıtla
1234:

Ülkenin başını cahillik ve Cahiller yiyecek.

3
2
yanıtYanıtla
Bozbulanik:

Bu ve bunun gibi asalakların alayını virüsün temizlemesi lazım bu ülkeden!

3
1
yanıtYanıtla
Seko:

Ceza yok ceza devlet nerede bunlar mangal yapacak çayırda yuvarlanacak düğün yapacak kurallara uyanlar ceremesini çekecek devlet denetim ve cezai işlemde aciz kalıyor

1
2
yanıtYanıtla
ASİ:

KONTROLSÜZ OLUNCA BÖYLE OLUR . BIRAKIN İŞİ OLANLAR BU İŞİ KONTROL ETSİNLER. YANİ SALONLAR

0
2
yanıtYanıtla
Hakan:

eğlenmeyin kardeşim siz ALLAHa neden muhalifsiniz? size en hayırlı düğün en sade olanıdır denilirken saçma sapan geenekler neden acaba. Ben ne havai fişekli düğün yapıp 4 ay sonra boşanan çiftler gördüm. Eğlence adı altında zırvalıklar. Başka bir konuda pavyonlar, bana göre pislik yuvaları ama ismine eğlence mekanı demişler. Başka bir mevzuda asker eğlencesi, eskiden beri Türk kültüründe dualarla askere uğurlanırdı şimdi ise asker uğurlamasının adını eğlencesi yapmışlar. içip içip drift atmalar

2
0
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

yazik yazik bunca emege yazik adam ne yapsin daha yaw hergün aciklama yapiyor saglik bakani adami sonunda istifa ettirecekler :((((

1
0
yanıtYanıtla
sivaslı:

bayanların adı çıkmış

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title