Haberler

Koronavirüs bunalımına giren 1 çocuk babası canına kıydı

Güncelleme:

Bursa'da koronvirüse yakalanan genç adam evinin 4. katından atlayarak hayatına son verdi. Bir çocuk babası gencin ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Dün gece saatlerinde Mustafakemalpaşa ilçesi Tatkavaklı Mahallesi'ndeki TOKİ Konutları'nda meydana gelen olayda koronavirüs nedeniyle zorlu bir süreçten geçen ve psikolojik sorunlar yaşayan 37 yaşındaki bir çocuk babası Samet Konak, 4. kattaki evinin camından atladı.

Koronavirüs bunalımına giren 1 çocuk babası genç canına kıydı

İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE YAPILDI

Yakınlarının haber vermesi ile olay yerine gelen acil 112 ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede sol kolunda ve bacağında kırık tespit edilen Samet Konak, Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Koronavirüs bunalımına giren 1 çocuk babası genç canına kıydı

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

İç kanama geçirdiği tespit edilen Samet Konak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcılığı Playstation işletmeciliği yapan Konak'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafakemalpaşa Koronavirüs Bursa Haberler

500

Yorumlar (2)

ihsanhan:

bosu bosuna intihar etti bilgisizlikten... dun kriptolar dipteydi ama bugun eski seviyesine ulastı. zaten bu işe girmek işin riski gözealmak lazım. aptal adam riske göze alamıyorsa girmeyecek. neyse olmus adamın arkasından konusmak gibi olmasın ama aptallık neyse..

3
44
yanıtYanıtla
ihsanhan:

bunda da garip bir bityeniği var.. plesystationcu adam asagıya atlaması tuhaf işi geliri ile alakalı değil bence baska birsey var

7
13
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title