Haberler

Korkuteli Şehzade Korkut Şenlikleri ve 3. Mantar Festivali

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde Düzenlenen Şehzade Korkut Şenlikleri ve 3. Mantar Festivali Kapsamındaki Satranç Turnuvası Sona Erdi

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde düzenlenen Şehzade Korkut Şenlikleri ve 3. Mantar Festivali kapsamındaki satranç turnuvası sona erdi

Antalya Merkez, Korkuteli, Denizli, Burdur, Isparta, Kumluca, Manavgat ve Alanya'dan toplam 140 sporcunun katıldığı satranç turnuvası 2 gün sürdü. Büyük çekişmenin yaşandığı turnuva sonucunda küçük erkeklerde Ufuk Sezen, küçük bayanlarda Nefise Melis Üstündağ, Yıldız kızlarda Melek Kökçü, Yıldız erkeklerde Kerem Çalışkan, Geçler ve yetişkin kızlarda Gizem Acar, yetişkin erkeklerde ise Hasan Bayık birinci oldu. Dereceye girenlere ödüllerini Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani tarafından verildi.

Ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, "2 gün süren Zekâ oyunuyla sporun birleşmesi ortaya çok güzel neticeler çıkardı. Bundan sonra ilçede satranç oyunlarını arttırmak için değişik kurslar ve programlar düzenleyeceğiz. Çocukları şans oyunlarına değil zekasını, bilgisini ve becerisini geliştiren oyunlara yöneltmek için uğraşıyoruz"dedi.

(AD-SE-SÇ-Y)

25.08.2007 14:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title