Haberler

Körfez,torbalı Belediyesi'ni Ağırladı

Körfez Belediyesi, ‘Kardeş Belediyecilik’ uygulaması kapsamında İzmir Torbalı Belediyesi yetkililerini ağırladı.

Körfez Belediyesi, 'Kardeş Belediyecilik' uygulaması kapsamında İzmir Torbalı Belediyesi yetkililerini ağırladı.

Körfez Belediyesi sosyal, kültürel ve eğitim alanındaki çalışmaları geliştirmek için 'Kardeş Belediyecilik' uygulaması kapsamında İzmir Torbalı Belediyesi yetkililerini ağırladı. Ülke genelinde hayata geçirilen "Kardeş Belediyecilik" uygulaması çerçevesinde, dünya genelinde birçok belediye ile kardeş belediye olan Körfez Belediyesi, geçtiğimiz aylarda yapılan meclis toplantısında İzmir İli Kınık Belediyesi'nin talebi üzerine Kınık Belediyesi ile kardeş belediye oldu. Körfez Belediyesi'nin çalışmalarını ve projelerini yakından takip ettiklerini söyleyen Torbalı Belediyesi yetkilileri 19 Mart'ta Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu İzmir'e davet etti.

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş yaptığı konuşmada, Torbalı Belediyesi'ni ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Taş, "Yapmış olduğunuz bu ziyaret bizleri çok memnun etti. Ayrıca davetiniz bizleri onurlandırdı. Belediye Başkanımız İsmail Baran'a bizzat davetinizi ileteceğim. Yapmış olduğunuz ziyaret için sizlere teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kınık Belediyesi İsmail Baran Torbalı İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title