Haberler

Körfez'de Çalışmalar Hızla Sürüyor

Körfez Belediyesi Başkanı İsmail Baran, Sarnıç Han’daki çalışmaları yerinde inceledi ve yapımı devam eden altyapı ile asfalt çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

Körfez Belediyesi Başkanı İsmail Baran, Sarnıç Han'daki çalışmaları yerinde inceledi ve yapımı devam eden altyapı ile asfalt çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

Körfez Belediyesi Başkanı İsmail Baran'ın projeleri arasında yer alan Tütünçiftlik merkezindeki Sarnıç Han inşaatına ve altyapı ile asfalt çalışmaları sona doğru gelindi. Osmanlı ve Selçuklu mimarisi ile inşa edilen ve kentin ilk,"Yeşil Kamu Binası" olma özelliği taşıyacak olan Sarnıç Han'ın kapısının montajı tamamlanırken, Başkan İsmail Baran incelemelerde bulunarak gelinen nokta hakkında bilgi aldı. Başkan İsmail Baran, Cahit Zarifoğlu ve Ağadere caddesi üzerindeki trafiği azaltma adına Dalyan Sokak ile Edirne Caddesi birleştirecek olan yeni yol çalışmasını inceledi. Çalışmalarda sona doğru gelindiğini vurgulayan Başkan Baran, 10 metre genişliğindeki yolun kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirtti. Öte yandan Başkan İsmail Baran, İSU tarafından Körfez genelinde yürütülen altyapı çalışmaları hakkında da bilgi aldı. Sürdürülen çalışmalar, iki mahallede devam ederken, Körfez Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmaların tamamlandığı cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışması sürüyor. İSU tarafından Çamlıtepe ve Yavuz Sultan Selim Mahallesinde devam eden altyapı çalışmalarında tamamlanan cadde ve sokaklar asfaltlanıyor. Kış aylarında vatandaşların mağduriyetini gidermek adına Körfez Belediyesi ekipleri çalışmaların başında yer alıyor. İçme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilendiği cadde ile sokaklarda yürütülen çalışmalar ile sıcak asfalt dökülüyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Baran Körfez Han Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title