Haberler

Konyaspor, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarına Başladı

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 34. Haftasında Deplasmanda Oynayacağı Kasımpaşa Maçının Hazırlıklarına 2 Günlük İznin Ardından Başladı.

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından başladı.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde, Teknik Direktör Raşit Çetiner yönetiminde yapılan antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda 6'ya 3 pas çalışmasıyla devam eden antrenman, yarı sahada çift kale maçla sona erdi. Konyasporlu defans oyuncusu Burak Özsaraç, ikinci yarı itibariyle kötü bir sezon geçirdiklerini belirterek, "İlk yarının ilk 6 haftasında galibiyet alamamış, ancak daha sonra bir toparlanma sürecine girmiştik. Daha sonra ikinci yarının başlamasıyla bir çöküş periyoduna girdik. Herkesin ligde kalıp kalmayacağımız konusunda endişelenmeye başladığı sıralarda aldığımız puanlarla kümede kalmayı başardık. Konyaspor için bu sezon yaşananların önemli bir ders olduğunu düşünüyorum. Bu işin şakası yok. Konya gibi bir şehrin böyle bir duruma düşmemesi ve ligin daha üst sıralarında oynaması gerekiyor. Kayserispor, Sivasspor gibi başarılar elde etmesi gerekiyor. Umarım bundan sonraki sezonlarda daha üst sıralara oynayarak daha iyi hedefleri olan bir kulüp oluruz. Yeni oluşacak yönetimle de umarım bu başarılır" dedi.

(BÇ-İP-KÇ-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title