Haberler

Konyaspor Brezilya'lı Dos Santos'la Görüşüyor

Konyaspor Anlaşma Sağlayamadığı Lima'nın Ardından Bir Diğer Brezilya'lı Forvet Oyuncusu Cristiano Dos Santos ile Görüşüyor.

Konyaspor anlaşma sağlayamadığı Lima'nın ardından bir diğer Brezilya'lı forvet oyuncusu Cristiano Dos Santos ile görüşüyor.

Konyaspor Basın Sözcüsü Memduh Oğuz bu transferin gerçekleşebilmesi için yabancı kontenjanın açılması gerektiğini belirterek, "Batista'nın Türk vatandaşlığına geçmesi için hukuki süreç tamamlandı, Bakanlar Kurulundan onay çıktı. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in imzasını bekliyor. İmza geldikten sonra Dos Santos'u transfer etmek istiyoruz. Transfer aşamasında görüşmelerimiz olumlu geçti. Kendisini Türkiye'ye davet ettik. Bu hafta içinde Türkiye'ye gelecek. Cristiano Dos Santos geçtiğimiz yıl 24 maçta 11 gol attı. 26 yaşında, 1.81 metre boyunda bir forvet oyuncusu. Biz ofansif orta sahaya bir oyuncu düşünüyoruz. Ama bunun yerli olması çok zor. Çünkü şu anda transfer borsası çok pahalı. 31 Ocak'a kadar bizim standartlarımıza uygun bir oyuncu bulursak kesinlikle transferini gerçekleştireceğiz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

Vestel Manisaspor'un transfer gündeminde olan orta saha oyuncusu Okan Koç'un transferi hakkında da konuşan Oğuz, "Kendisi de gitmek istediğini belirtmiş. Okan Koç eğer başka takıma gitmek istiyorsa bize resmi teklif gelmesi gerekiyor. Bize her hangi bir takımdan Okan Koç için teklif gelmedi. Şu anda Okan Koç kampa katılmadı. Okan'ın bir maliyeti var. Bu maliyeti karşılayacak takım olursa Okan Koç'u biz veririz. Okan Koç gitmek istiyor. Bizden gitmek isteyen bir futbolcu için biz de kalması taraftarı değiliz" dedi.

(BÇ-İP-MFS-FS-FS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title