Haberler

Konya: Ünlü Mankenler Mevlana Müzesi'ni Ziyaret Etti

Konya'ya gelen, aralarında Tuğba Özay ve Arzu Pavlova'nın da bulunduğu mankenler Mevlana Müzesi'ni ziyaret ederek dua etti.

Konya'ya gelen, aralarında Tuğba Özay ve Arzu Pavlova'nın da bulunduğu mankenler Mevlana Müzesi'ni ziyaret ederek dua etti.

Konya'da dün ve bugün defileye katılan Tuğba Özay ve Arzu Pavlova'nın da aralarında bulunduğu mankenler, Mevlana Müzesi'ne de ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Müze ziyareti öncesi hayranları ile fotoğraf çektiren Tuğba Özay, diğer mankenlerle birlikte Mevlana Müzesi'nde dua etti. Daha sonra müzeyi gezen mankenler müze bahçesinde tekrar hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Manken Tuğba Özay, bozuk paraları dilek tutarak Mevlana Müzesi bahçesindeki havuzlara atarken, kucağına bir bebek alıp, sevdi. Özay, kucağındaki bebekten dolayı gazetecilere, "Şimdi siz benim bebek istediğimi söylersiniz, ama bende aşk yok ki" dedi.

Mevlana'nın insanlara iyilik aşıladığını dile getiren ünlü manken Özay, "Ben ailem için ve insanın insanca yaşaması için dua ettim. Sevginin olduğu yerde, ne savaş, ne entrikalar, ne komplo, ne de kaset gibi şantaj malzemeleri olur. İnsanın içi kararmadıkça hayatının güzel olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Ünlü manken daha sonra Japon turistlerle bir süre sohbet etti ve Mevlana Müzesi'nin önünde Semazen gibi durdu. Ünlü manken bu sırada, "Anlayanlara mesaj gönderiyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title