Haberler

Konya'da 7 kişinin öldürülmesiyle ilgili adliyeye sevk edilen katil zanlısı Mehmet Altun 3 ayrı suçtan tutuklandı

Güncelleme:

Konya'da Dedeoğulları ailesinden 7 kişiyi katlettikten sonra evi ateşe vermek isteyen ve daha sonra kayıplara karışan Mehmet Altun, önceki gün özel harekat ekiplerinin başarılı operasyonu sonucu yakalandı. Altun, bugün de çıkarıldığı mahkemece 'Tasarlayarak Canavarca Hisle 7 Kişiyi Öldürme, Yakarak Mala Zarar Verme, 6136 Sayılı Yasaya Muhalefet ve Konut Dokunulmazlığının İhlali' suçlarından tutuklandı.

Konya'da Dedeoğulları ailesinin evine yaptığı baskında aynı aileden 7 kişiye kurşun yağdıran katil zanlısı Mehmet Altun'un işlediği cinayetler, ülkede büyük infial yarattı. Aile bireylerini öldürdükten sonra evlerini de ateşe vermek isteyen, daha sonra ise kayıplara karışan Altun, 6 günlük kaçışın ardından özel harekat polisi ekiplerinin önceki gün gerçekleştirdiği başarılı operasyon sonucu saklandığı dağlık alanda kıskıvrak yakalandı.

VALİLİK DE YAKALANDIĞINI AÇIKLADI

Konya Valiliği tarafından yapılan açıklamada da, "7 vatandaşımızı vahşice katleden fail Mehmet Altun ; İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Bölge Özel Harekat birimlerimizin koordineli ve etkin çalışmaları neticesinde saklandığı yerde sağ olarak yakalanmıştır" denildi.

3 AYRI SUÇTAN TUTUKLANDI

Mehmet Altun, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Bölge Özel Harekat birimlerinin koordineli ve etkin çalışmaları neticesinde dün akşam saatlerinde Bozkır ilçesi civarında saklandığı yerde gözaltına alındı. Konya'ya getirilen ve emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı Mehmet Altun geniş güvenlik tedbirleri altında Konya Adliyesi'ne sevk edildi. Katil zanlısı Mehmet Altun çıkarıldığı mahkemece 'Tasarlayarak Canavarca Hisle 7 Kişiyi Öldürme, Yakarak Mala Zarar Verme, 6136 Sayılı Yasaya Muhalefet ve Konut Dokunulmazlığının İhlali' suçlarından tutuklandı.

CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINDAN BİLGİLENDİRME

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Konya ili Meram ilçesinde 30.07.2021 tarihinde aynı aileden 7 vatandaşımızın hayatını kaybettiği olay ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturmada, 04.08.2021 tarihinde Bozkır ilçesi kırsalında yakalanan şüpheli M.A., Cumhuriyet Başsavcılığımızca 'Tasarlayarak Canavarca Hisle 7 Kişiyi Öldürme, Yakarak Mala Zarar Verme, 6136 Sayılı Yasaya Muhalefet ve Konut Dokunulmazlığının İhlali' suçlarından dolayı Konya Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine tutuklanma talebi ile sevk edildi. Zanlı, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi" denildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Mehmet Altun Meram Konya Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500

Yorumlar (4)

Celal Umut Kızılkaya:

Ömrünün kalan hergününde birdaha asla elini kolunu sallayarak gezememeyi canı istese gidip bir kokoreç yiyememeyi denizi izleyip hayal kuramamayı 2 bira alıp maç izleyememeyi sabah kalkıp bir camide insanlar ile 2 rekat namaz kılamamayı denize girememeyi otobüs ile seyehat edememeyi çocukları varsa bayramda onlarla doya doya gezememeyi aile ziyareti yapıp dostlar la bir acı kahve içememeyi yeni çıkan filmi sinemada izleyememeyi vs düşünerek kahrolsun 7 kişinin canına kıymak neymiş anlasın cani!

25
0
yanıtYanıtla
Yahya Öksüz:

hukuk devletınde bu olmaz bu resım yere yatırılmış basına sılah dayanmış hukuk devletı kendı kanunları ve yasası ıle canıye canı hukmunu verır .boyle sacma resım olmaz

3
22
yanıtYanıtla
Yahya Öksüz:

onasıl resım oyle sap ıle samanı nıye karıstırıyorsunuz yere yatırıp sılah dayamak ne. hukuk gereklı olanı yapacak gereklı cezasını vercek sovmu yapıyorsunuz

5
16
yanıtYanıtla
Ali Suyla:

Yahya öksüz sen sap ile samani ölen 7 kişinin ailesine söyle bakalim sana ne diyecekler.senin ailenden 7 kişiyi katletseler sen hala ayni şeyleri söyleyebilecek misin.biraz empati yapin boşboğazlik değil.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title