Haberler

Kontrolden çıkan otomobil spin attı, sürücüsü içinden fırladı

Güncelleme:

Bursa'da kontrolden çıkan araç 360 derece spin attı. Araç içinden fırlayan sürücünün otomobili ilk önce kaldırıma çarptı daha sonra elektrik direğine çarparak durdu. Araç kullanılmaz hale gelirken, sürücü ise ağır yaralandı.

Bursa-Ankara otoyolu üzeri botanik park kavşağında meydana gelen kazada, 74 BH 337 plakalı araç sürücüsü Botanik kavşağından Ankara istikametine dönerken kontrolünü kaybetti. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü 360 derece spin atarak, otomobil içinden fırladı. Otomobil ise ilk önce kaldırıma çıktı daha sonra elektrik direğine çarparak durdu.

SÜRÜCÜ TEDAVİ ALTINDA

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından sürücü Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri başka kazanın yaşanmaması için geniş güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise otomobili elektrik direğinden çıkardı.

Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (15)

kedimi ucak çarptı:

tofaş grubu araca binenler kendini ferrayiye binmiş sanıyor farklı bi havaya bürünüyor basıyor gaza sonuç en ufak kazada araba pert ondan sonra adam tofasa 70 bin lira yazıyo neymiş efendim hasarı yokmuş da şuymuş da buymuş sonuç ortada

9
3
yanıtYanıtla
yorum:

araçtan fırlamasa belki şuan yaralı da olmayacaktı. . .

9
0
yanıtYanıtla
ynt:

tofasın ozellığı o dışarı fırlarsan bı ıhtımal. içinde kalırsan allah rahmet eylesin. bu arabaların toplanması gerek. . .

yanıt0
yanıt0
SAV:

şu arabaları bir trafikten kaldırıp men etmediler allah kahretsin yaa

4
2
yanıtYanıtla
vas:

Bence o küçük beynin seni terk etmesi lazım.

yanıt1
yanıt2
MİNE:

Altınızda Şahin kilometrede 120-140. Demek Ferrari''niz Porche''niz BMW''niz olsa 250 ile gideceksiniz. Hız felakettir.

6
0
yanıtYanıtla
KÜRŞAD:

Tofaşlar acilen trafikten kaldırılmalı hiçbir güvenliği yok

3
1
yanıtYanıtla
böyle aşk olmaz:

şahinci doğancı tayfası yine yaptığının bedeli ödüyor. bu arabalardan bı cacık olmaz akıllanın artık yavrum

2
1
yanıtYanıtla
kral:

kuş grubu arabalarla 120-150 km arası giderler arabada ne fren var ne de başka bir güvenlik. o arabalar zaten arkadan çekişli yer hafif ıslak bile olsa kendi kendine kayan bir araç. . bu arabaya binenler kendilerini pilot sanıyor heralde bastıkça basıyorlar sanki bir maharetmiş gibi.

2
1
yanıtYanıtla
haha:

hergun bursadan bır haber var

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title