Haberler

Konakta Şehit ve Gazi Aileleri Ağırlandı

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez’in eşi Meral Bilmez, Damal, Hanak, Çıldır ve merkez ilçedeki şehit ve gazi ailelerini valilik konağında ağırladı.

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez'in eşi Meral Bilmez, Damal, Hanak, Çıldır ve merkez ilçedeki şehit ve gazi ailelerini valilik konağında ağırladı.

Kendilerine tahsis edilen araçlarla, Valilik Konağına gelen Şehit eşlerini, Bayan Bilmez, kapıda karşıladı. Bilmez, misafirleriyle tanışıp, samimi bir sohbette bulunarak sorun ve isteklerini dinledi. Valilik konağında şehitler için Kuran'ı Kerim de okutan Meral Bilmez, daha sonra aileler onuruna yemek verdi.

Ailelerle sohbetinde, şehit ve gazi aileleri ile aynı ortamı paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirten Meral Bilmez, "Sizlerle tanışmak, aynı ortamı paylaşmak, sohbet etmek istedim. Davetimizi kırmadığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu ev devletimizin evi, sizin eviniz. Kapımız sizlere her zaman açık. Çünkü devletimizin ilelebet yaşaması için canını ortaya koyan şehit ve gazilerimizin değerli ailelerisiniz. Sizler, bize emanetsiniz. Sizinle bugün aynı duyguyu paylaşmak beni çok mutlu etti" dedi.

Belediye Başkanı Faruk Köksoy'un eşi Cevriye Köksoy, Rektör Mehmet Biber'in eşi Selma Biber, Müftü Şaban Kondi'nin eşi Fatma Kondi, Vali Yardımcısı eşleri ve Kaymakam eşlerinin de katıldığı program sonunda Meral Bilmez, şehit ve gazi yakınlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Şehit ve gazi eşlerine çeşitli hediyeler de takdim eden Bayan Bilmez, Misafirlerini tek tek kapıda uğurladı. Ziyaretlerini tamamlayan Şehit ve Gazi eşleri, daha sonra kendilerine tahsis edilen araçlarla evlerine bırakıldı.

Meral Bilmez, şehit ve gazi aileleriyle buluşmaları kapsamında daha önce de Posof ve Göle'de yaşayan şehit ve gazi ailelerini misafir etmişti. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mehmet Emin Bilmez Ardahan Hanak Damal Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
title