Haberler

Komedi Türkiye, İlk Bölümüyle İzleyiciyi Ekrana Kilitledi

Güncelleme:

TV8'de yayınlanmaya başlayan, en iyi komedyenin seçileceği yarışma ilk bölümüyle reytinglerde üst sıralarda yer alınca kanal yönetiminin yüzünü güldürdü.

TV8'in yeni programı 'Komedi Türkiye' ilk bölümüyle seyirciyi ekrana kilitledi. Reytinglerde AB'de 4. olan yarışmada, Gülse Birsel ve Gani Müjde'nin kaleme aldığı skeçlerde amatör komedyenlere ünlü oyuncular koçluk yaptı. Bartu Küçükçağlayan, Ömür Arpacı, Derya Karadaş, Murat Akkoyunlu amatör oyunculara eşlik etti.

HER HAFTA BİR ÜNLÜ KONUK OLACAK

Her hafta bir ünlü oyuncunun konuk olacağı skeçlerde, ilk haftanın konuğu Sarp Apak oldu. Gülse Birsel, Gani Müjde ve Haluk Bilginer oyunculara olan desteği için Sarp Apak'a teşekkür etti.

KIYASIYA YARIŞTILAR

"Bedelli Asker, Graham Bell'in Mucit Karısı, Mutfak Küfü Nuri, Öğretmen Hostes, Şanssız Hırsızlar, Bu Şarz Benim, Bedava Sarılma Eylemi" skeçlerini sergileyen ve heyecanlarını gizleyemeyen yarışmacılar Gülse Birsel, Gani Müjde ve Haluk Bilginer'in karşısında Türkiye'nin en komik ismi olabilmek için tüm performanslarını sergilediler.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Gülse Birsel Gani Müjde Sarp Apak Türkiye Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (36)

SS:

daha nereye kadar götürebilecen bakalım bu tarz yarışmalarla. halk utansın ki seni adam yaptı

6
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

adam gibi adamları çıkar ha şşöyle yav dalkavuk ülkeyi bölmek isteyenleri görmek istemiyoruz

6
2
yanıtYanıtla
cemilemobilWeb@haberler.com:

Ben hiiiç beğenmedim çok sıkıcı geldi kendileri oynayıp kendileri güldüler hemen kanal değiştirdim yılanların öcü ve guzel köylü varken tutmaz ayrıca burcu esmersyu beğenmiyorum.

5
3
yanıtYanıtla
kerimm@m.m:

Eeeee

yanıt2
yanıt0
duran ılkay:

KERİM efendi, anlamadın mı? Bu ve benzeri programlarla insanlarımızın ruhsal yapısı , kimliği, kültürü, geleneği bozuluyor. Anladın mı şimdi?

yanıt2
yanıt2
kerimm@m.m:

Gani müjde mi dedi git yenyeni ye diye...o adamin icinde varmis..

yanıt3
yanıt0
kerimm@m.m:

Eline saglik...

yanıt1
yanıt0
anti acuncu:

bunların neyine gülüyonuz??????

4
3
yanıtYanıtla
KOMİK:

HİÇ GÜZEL DEĞİLİDİ KENDİ KENDİLERİNE GÜLDÜLER ÇOÇUKLARIN ZORUYLA BİRAZ İZLEDİM ONLAR BİR MÜDDET SONRA 11 YAŞINDAKİ ÇOCUK BİLE KOMİK OLMADIĞINI ANLADI

3
4
yanıtYanıtla
sinirlimobilWeb@haberler.com:

Millet meraktan bakmıştır.1_2 hafta sonra ne olduğu anlaşılır.

4
1
yanıtYanıtla
kerimm@m.m:

Eeeee

2
0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title