Haberler

Köktaşlar Petrol'e Görkemli Açılış

Eski AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'a Ait Olan ve Yenilenen 'Köktaşlar Petrol', Görkemli Bir Törenle Hizmete Girdi.

Eski AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'a ait olan ve yenilenen 'Köktaşlar Petrol', görkemli bir törenle hizmete girdi.

Çarşamba ilçesi Dikbıyık beldesi Samsun-Ordu karayolunun 24. kilometresinde 12 yıldır hizmet veren ve yenilerek komple bir tesis haline getirilen Köktaşlar Petrol'ün açılışına AK Parti Grup Başkanvekili ve Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, AK Parti Samsun Milletvekilleri Suat Kılıç, Mustafa Demir, Ahmet Yeni, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, alt kademe belediye başkanları, milletvekili adayları, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Köktaşlar Petrol Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Köktaş, tesisin 5 bin 600 metrekare büyüklüğünde olduğunu belirterek, restoran, dinlenme ve konaklama tesisleri, temel ihtiyaç bölümü, çocuk eğlence yeri ve mescit gibi birçok bölümün tesiste yer aldığını söyledi. Köktaş, "12 yıldır işlettiğimiz bir tesis. İnsanların ihtiyaçlarını giderebileceği her türlü imkan sağlandı. Tesisimize gelenlere müşteri gözüyle değil, misafir anlayışla hizmet vereceğiz" dedi.

12 yıldır hizmet veren tesisin, restorasyonun ardından halkın hizmetine daha çok imkanlarla sunulduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yatırımın önemine değinerek, "Burası, yapılan yeni çalışmalarla birlikte bir petrol istasyonundan çok, insanların dinlenebileceği ve her türlü imkanı bulabileceği bir tesis haline getirilmiş. Yol üzerinde herkesime ulaşacak bir tesis. Burada belde halkına da iş aş ve sosyal imkan sağlayacak" diye konuştu.

Milletvekili Ahmet Yeni, tesisin Samsun ekonomisine katma değer katacağını vurgulayarak, hayırlı olması temennisinde bulundu.

AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç ise sevilen insanın kolay kazanılmadığını, sevince de insanın terk etmediğini, iyi hizmetler vermiş bir insanın, yine yararlı bir işletmeyi hizmete soktuğunu kaydetti.

Milletvekili Mustafa Demir'in ardından kürsüye gelen AK Parti Grup Başkanvekili Eyüp Fatsa, 2 güzelliğin bir arada yaşandığını dile getirerek, "Fuat Köktaş, kişiliği ve çalışmalarıyla takdir toplayan bir insan. Önemli bir yatırımı paylaştı. Sevenleri ise burada kendisini yalnız bırakmadı. Yüzlerce insan, Köktaş ailesi için toplandı. İnsanların sadece ve yakıt alacağı bir yer değil, kervansaray diye biliriz. Birçok imkanlar tanınmış. Tebrik etmek gerekli. Bölgedeki insanlara da birçok imkan tanıyacak" şeklinde konuştu.

Daha sonra Fuat Köktaş, davetlilerle birlikte açılış kurdelesini kesti. Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası üyelik belgesi, Oda Başkanı Yusuf Kefeli tarafından Fuat Köktaş'a verildi. Açılış kapsamında ise beldede oturan 57 fakir aile çocuğu sünnet ettirildi. Evlerinde doktor gözetiminde sünnet ettirilen çocuklar, otobüslerle belde ve ilçede tur attırıldı. Tören alanına gelen çocuklar gönüllerince eğlendi.

(MD-SA)

14.07.2007 19:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title