Haberler

Koçarlı'da Öğrenciler Bilgileriyle Yarıştı

Koçarlı’da Düşünce Eylem ve Koordinasyon Ekibi (DEKE) çalışmaları kapsamında ilkokul ve ortaokullar arası bilgi yarışması yapıldı.

Koçarlı'da Düşünce Eylem ve Koordinasyon Ekibi (DEKE) çalışmaları kapsamında ilkokul ve ortaokullar arası bilgi yarışması yapıldı.

Koçarlı Vali Şenol Engin Spor Salonunda Halk Eğitim Müdürü Ali Galip İvren'in koordinasyonuyla yapılan yarışmalarda öğrenciler heyecanlı anlar yaşadı. İlkokullarda 4. sınıf ve ortaokullarda 7. sınıf öğrencilerinden seçilen yarışmacılar Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İngilizce, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve Genel Kültür sorularından oluşan on beş soruyu cevaplandırdılar. Çekişmeli geçen yarışmalarda eşit puan alan okullara yedek sorular sorularak ilk üç sıra belirlenebildi.

Bilgi yarışmasında dereceye girenlere ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik tarafından verildi. Dirik, tüm öğrencileri kutlayarak burada yarışmaya katılmakla hepsinin ödülü hak ettiğini belirtti.

Yarışma sonunda sıralamalar şu şekilde oluştu:

Ortaokullarda; 1. İmam Hatip Ortaokulu, 2. Cumhuriyet Ortaokulu ve 3. Adnan Menderes Ortaokulu.

İlkokullarda; 1. Atatürk İlkokulu, 2. Adnan Menderes İlkokulu ve 3. Yeniköy İlkokulu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şenol Engin Ali Galip Menderes Koçarlı Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title