Haberler

Kocaeli Ticaret Odası Yönetimi Başkan Ayaz'ı Ziyaret Etti

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ı makamında ziyaret etti.

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu mennuniyeti dile getiren Başkan Ayaz, "Kocaeli Ticaret Odası ile çok uyumlu çalışmalarımız var" dedi. Başkan Ayaz'ın Sosyal Belediyecilik alanında önemli çalışmalar yaptığını vurgulayan Necmi Bulut ise, "Başkan Hüseyin Ayaz'ın yoğun ve verimli çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Sosyal Belediyecilik alanında gerçekleştirdiği başarılar büyük yankılar uyandırıyor. Başarılarının daim olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Necmi Bulut, Başkan Hüseyin Ayaz'ı 21-25 Mart 2018 tarihleri arasında Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek olan İDEV 2018 - 4. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut, Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı'na da davet etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Hüseyin Ayaz Marmara Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title