Haberler

Kocaeli'de Kaza: 1 Ölü, Vali'nin Eşinin de Aralarında Olduğu 11 Yaralı (2)- Yeniden

KOCAELİ Valisi Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy ile vali yardımcısı ve kaymakam eşlerinin içinde bulunduğu minibüs, zincirleme kazaya karıştı.

KOCAELİ Valisi Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy ile vali yardımcısı ve kaymakam eşlerinin içinde bulunduğu minibüs, zincirleme kazaya karıştı. Çarpışmanın şiddetiyle refüjdeki boşluğa sıkışan TIR'ın sürücü öldü, Gebze'ye kadınlara eğitim vermeye gittiği belirtilen Hülya Aksoy'un da aralarında bulunduğu minibüsteki 11 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde, TEM yolu Dilovası gişelerine 1 kilometre uzaklıkta meydana geldi. Gebze yönüne giden, sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 41 AAB 044 plakalı otomobil, Ramazan Ceylan yönetimindeki 33 TN 872 plakalı TIR'a yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulup, kontrolden çıkan TIR da Mücahit Tunçbilek (37) yönetimindeki 34 LHM 59 plakalı minibüse çarptı. Refüje giren TIR ile minibüs, boşluğa sıkıştı.

Kazada, TIR şoförü Ramazan Ceylan olay yerinde yaşamını yitirdi. 'Kadın Sağlığı Eğitim Projesi' için Gebze'ye gidenleri taşıyan minibüsteki, aralarında Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy, vali yardımcısı ve kaymakam eşleri ile korumaların da bulunduğu 11 kişi ise yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından minibüsten çıkardı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Minibüs sürücüsü Mücahit Tunçbilek'in sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, vali yardımcıları ve kaymakamlar Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne geldi. Vali Hüseyin Aksoy'un eşinin sol omzunun kırıldığı, hastanede ameliyata alınacağı ifade edildi.

Hülya Aksoy'un yürüttüğü proje kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü ile beraber kadınlara yönelik kadın hastalıkları ile ilgili eğitimler veriliyordu.

Kaza nedeniyle TEM'in İstanbul yönüne tek şeritten geçiş verildi. Araçların çekilmesiyle de yaklaşık 1 saat sonra trafik normale döndü.

- Kocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Aksoy Hülya Aksoy Gebze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title