Haberler

Koç, "TOKİ'nin Feryadı İlk İşimizden Biri Olacak"

Güncelleme:

Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur koç, Şekerpınar TOKİ konutları sakinlerinin daveti üzerine katıldığı toplantıda, TOKİ'de yıllardır yaşanan sorunları dinledi.

Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur koç, Şekerpınar TOKİ konutları sakinlerinin daveti üzerine katıldığı toplantıda, TOKİ'de yıllardır yaşanan sorunları dinledi. Koç, beş ay sonra göreve geldiklerinde ilk işlerinden birinin TOKi sakinlerinin feryatlarını, başbakanlık dahil olmak üzere tüm yetkili kurumlara taşıyıp çözmek olacağını söyledi.

Koç'un toplantısına CHP İlçe başkanı Rasim Meriç, Kadın Kolları Başkanı Türkan Kılıç, İlçe yöneticileri ve belediye meclis üyesi aday adayları da katıldı.

TOKİ sakinleri, yönetimin anti demokratik ve keyfi uygulamaları, yönetimde kendilerinin temsil edilmemesi, parasını ödedikleri görevlilerin seçiminde kendilerinin devre dışı bırakılması, koku, yeşil alanların düzenlenmemesi, 124 asansörün kullanılamaz raporuna rağmen kullanılmaya devam edilmesi gibi onlarca sorunu dile getirip, destek istediler. TOKİ sakinleri, Koç'a göreve gelmesi halinde nasıl bir çözüm bulacağını da sordular.

Aday olmadan öncede kendilerini ziyaret ettiğini anlatan CHP adayı Timur Koç, "Şeker pınar TOKİ konutlarında onca insanın her yerde ve hergün sıkıntılarını, yaşamını zehir eden sorunlarını dile getirmelerine rağmen hala vurdum duymaz davranılıyor. Bu kadar duyarsızlık ve keyfilik olamaz. TOKİ başkanlığının, Başbakanlığın bu konuya el atması gerekiyor. Göreve geldiğimizde, sözümüz olsun ilk toplantılardan birini burada yapıp, buranın sorunlarını çözmek için mücadele edeceğiz. Ancak, önce yetki istiyoruz"dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rasim Meriç Şekerpınar Timur Koç Çayırova Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title