Haberler

    Borussia Dortmund Teknik Direktörü Klopp: Kukla Şovunda Gibiyiz

    Güncelleme:

    Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, önemli yıldızlarını kaybetmesine karşın yine de şampiyonluk için sonuna kadar savaşacaklarını ifade etti.

    Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, önemli yıldızlarını kaybetmesine karşın yine de şampiyonluk için sonuna kadar savaşcaklarını ifade etti.

    Özellikle son 4 sene içinde Avrupa futboluna damgasını vuran Bundesliga ekibi, 2010-11 ve 2011-12 sezonlarında şampiyonluğa ulaşırken, 2013'te Devler Ligi'nde final oynama başarısını gösterdi ancak en iyi oyuncularını büyük kulüplere gitmesine engel olamadı.

    Bu sene Robert Lewandowski'yi Bayern Münih'e kaptıran Dortmund, 12 ay önce de Mario Götze'yi Bavyera ekibine gitmesine engel olamamıştı.

    Şampiyonluk hedefinden asla vazgeçmeyeceklerini vurgulayan Klopp, "Varyemez değiliz. Ancak zengin kulüpleri işin içine kattığımızda kendimizi bir kukla şovunda gibi hissediyoruz. Önemli futbolcularını kaybetmesine karşın zirveye oynamaya devam eden tek takım biziz." şeklinde konuştu.

    Yeni sezon için iddialı konuşan 47 yaşındaki antrenör, "Bir sonraki finali bu sefer kazanacağız. Kafama koydum bir kere. Bu arada Süper Kupa'dan bahsetmiyorum." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Jürgen Klopp Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title