Haberler

Kızının, dini nikahlı kocasıyla evlendiğini öğrenen kadın, çocuklarını bıçaklayıp intihar etti

Güncelleme:

Star TV'de yayınlanan Serap Ezgü'nün programına çıkan anne, kayıp kızı ile kendi dini nikahlı eşinin kaçıp evlendiğini öğrendi. Yaşadıklarını kaldıramayan anne, 2 ve 9 yaşındaki çocuklarını bıçakla yaraladıktan sonra intihar etti.

Star TV ekranlarında Serap Ezgü tarafından sunulan "Gerçeğin Peşinde" adlı programda skandal bir konu ele alındı. Mersin'in Anamur ilçesinde ikamet eden H. D. isimli kadın, 18 yaşındaki kızının, oğlunun babası ve dini nikahlı eşi Uğur İ. ile kaçtığını iddia ederek, kızının bulunmasını talep etti. 2 Haziran'da çıktığı programda kızının evlendiğini öğrenen anne, küçük çocuklarıyla yaşadığı evde dehşet saçtı.

2 ÇOCUĞUNU BIÇAKLADI

Bugün 04.00 sıralarında Saray Mahallesi, 214 Sokaktaki 2 katlı evde meydana gelen olayda, H.D, (38) polisi arayıp, "2 çocuğumu öldürdüm acil ekip gelsin" şeklinde ihbarda bulundu. Olay yerine giden polis, 9 yaşındaki M.Y.D'yi omuz ve koltuk altından, 2 yaşındaki M.D'yi karnından ve göğsünden bıçakla yaralı halde buldu. Ağır yaralanan kardeşler olay yerine çağrılan 112 ekipleri tarafından Anamur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kardeşlerin hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

ANNE İNTİHAR ETTİ

Anne H.D ise olayı gerçekleştirdikten sonra evin çatısına çıkan demir merdivenin altıncı basamağına kendisini iple asarak intihar etti. Yapılan incelemede, H.D'nin psikolojik rahatsızlıkları olduğu, ilk eşinin cezaevinde, ikinci dini nikahlı eşi Uğur H.'nin, ilk eşinden olan kızı G.D. (18) ile kaçtığı, 31 Mayıs 2021 tarihinde de Star TV'de yayınlanan programa katıldığı ve gerçeği burada öğrendiği ortaya çıktı.

Kızının, dini nikahlı kocasıyla evlendiğini öğrenen kadın, çocuklarını bıçaklayıp intihar etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Mersin Saray Haberler

500

Yorumlar (7)

RESUL KARAKAYA:

Bu ve benzeri programların bir an önce kaldırılması gerekiyor. Bu tür haberler çoğaldıkça yapılan ahlaksızlıklar meşrulaşıyor, normal bir şeymiş gibi algılanıyor.

353
91
yanıtYanıtla
Last Sheep:

Bukadar bozuk bir toplum oldugunuzu ogrenmek cokmu agriniza gidiyor progrram var olani gosteriyor guzel tarafi ne biliyormusun bu ahlaksizliklarin ifsa edilmesi iyi birsey

yanıt45
yanıt16
Gökhan Öztürk:

Kesimlikle katılmıyorum. Her şey gün yüzüne çıkmalı. Programda ne kadar yüzsüz şekilde kendilerini savunuyorlar. Ve insanlar onlara tepki gösteriyor sonra sosyal medyanın diline düşüyorlar. Müge anlıya düşmekten korkan çok pislik var. Bizi rezil ettin niye oraya çıktın diyor. Bu program olmasa bu olaylar normalleşir asıl.

yanıt55
yanıt23
Gözde Beyhan:

Bilmedigimiz ne kadar cigeri bozuk varmis ögreniyoruz bu programlar sayesinde. Meger kimseye guven olmazmis. On kere dusunuceksin. Yaziklar olsun o kiza. o cocuklar umarim kurtulur.

163
5
yanıtYanıtla
Remziye Kavrak:

İnsanlık kudurdu. İki ahlaksız pislik belasını bulur. İlahi adalet er geç yakalarina yapışır. Aldıkları üç canın hesabını verirler. Yazık ki ne yazık.

139
2
yanıtYanıtla
Muradiye Yalcin:

Ee kadin kizi genc neden evleniyor bekleseydi cocuk evlenesiye kadar sabir etmesen belayi bulursun böyle kadinin sucu kendi ayaklariyin üsdünde duramiyorsunuz ilaah erkek bulurlar moda oldu sevgili bulmak hoch nika olmak terbiyesizlik ölmüs pislik eksildi cocuklara dokunmasaydin devlet sayip cikardi

23
52
yanıtYanıtla
Sp _0054:

Bu programlar acilen ama acilen kaldırılmalı artık , ve bu isimler Esra Erol gibi bu kadın gibi ekranlarda yasaklanmalı ve başka benzerlerine de asla müsaade edilmemeli.

13
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title