Haberler

Kızına özel öğretmen tutan Demet Akalın, ödeyeceği miktarı açıkladı

Güncelleme:

Kızının eğitimi için sigortalı ve maaşlı özel öğretmen tutan Demet Akalın, "1.500 TL'ye öğretmen buldum. Bir tane evladım var bütün varım yoğum onun" dedi.

Star TV'nin 'Demet ve Alişan İle Sabah Sabah' sabah programında Esin Övet'in modetörlüğünde magazin köşesi eklendi. Gündemin ilk konusu ise her yaptığı açıklamayla adından söz ettiren Demet Akalın oldu. Kızına özel öğretmen tutan şarkıcı, konunun detaylarını da ilk kez anlattı.

"BAŞINDA BİRİ OLSUN DİYE TUTTUK"

Esin Övet'in canlı yayındaki sorularını cevaplayan Akalın, çevresindeki birçok kişinin bu yönteme başvurduğunu belirterek "Bizim yakınlarda devlet okulu olsa kızımı oraya gönderirdim. Hira'nın dadısı veya bakıcısı yok. Anne ve baba olarak biz çalışıyoruz. Başında biri olsun derslere girebilsin diye öğretmen tutmak istedik" dedi.

Kızına özel öğretmen tutan Demet Akalın, ödeyeceği miktarı açıkladı

"1.500 TL'YE ÖĞRETMEN TUTTUM"

Özel öğretmen fiyatlarının 6 bin TL'den başladığını söyleyen şarkıcı, sözlerine şöyle devam etti:"1.500 TL'ye öğretmen buldum. Bir tane evladım var bütün varım yoğum onun. İlkokul 1 çok önemli. Anne-baba olarak bir yöntem bulmaya çalıştık. Benim çocuğumun desteğe ihtiyacı var."

Kızı Hira'nın özel öğretmen istemediğini ve 21 Eylül'de yüz yüze eğitimin başlaması durumunda okula gideceğini söyleyen ünlü sanatçı, "Kızım 'öğretmen istemiyorum' dedi ancak onu bir şekilde tolere edeceğiz düzene koyacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Esin Övet Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (151)

mikrop:

kendiniz için de türkçe ve dilbilgisi konularında öğretmen tutarsanız fena olmaz

23
24
yanıtYanıtla
beyaz:

o paraya sigortası olmuyor Demet hanım. eğer cidden o parayı veriyorsan yazık sana kendinden utanmalısın yok kendini az kazanıyor gibi göstermek için yapıyorsan yine yazık sana

27
3
yanıtYanıtla
Hakan er:

Günlüktür la o

yanıt6
yanıt0
avşar:

merak ettim şimdi 1500 tl saat ücreti mi günlük mü aylık mı. saat ücreti ise çok fazla. aylıksa çok ucuz şanına şöhretine yakışmaz.

29
0
yanıtYanıtla
bende merak ettim:

:))))))))

yanıt5
yanıt0
öğretmen:

la bu asgari ücretinde altında. . .

29
0
yanıtYanıtla
aa:

önce kendine tutaydın da azıcık ahlak öğrenseydin

29
0
yanıtYanıtla
SampiyonTrabzon:

Haklisin bro

yanıt5
yanıt0
Ac gozlu:

Gel sen 4 yil oku git 1500 tl ye calis ve ayrica birisi cikip diyecekki 1500 tlye ogretmen tuttim ve varim yogum kizim icin ve utanmaz bari verdigin miktari soylemede ogretmenlik meslegini ayaklar altina alma yaziklar olsun ne diyim sizi boyle zengin eden bize yaziklar olsun

28
0
yanıtYanıtla
ilahii:

senin yalanını sevsinler de giydiğin salak tshirte bile 1500 liradan fazla veriyorsun. eğitim için vereceğin miktarı bu denli az söyleyerek öğretmenin emeğini itibarsızlaştırma bari

25
1
yanıtYanıtla
Tüm 151 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title